Arduino + ethernetový modul

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
stanimir

#16 Příspěvek od stanimir »

Ještě by možná stálo za to napsat co máš za poskytovatele internetu.
Nedávno jsem řešil něco podobného u známého a pak jsem zjistil že i když má přidělenou pevnou IP tak to prostě nešlo. Nakonec jsem zjistil že to O2 poskytuje jedině za příplatek. :(
Kurrur
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kurrur »

Tady od nich http://www.telmedia.cz/ máme to v baráku a stačí mi to zkoušel jsem ty porty co tu mám i jsem si nějaké vymyslel vyzkoušel ji IP 192.168.0.xxx a pořád nic. Ten odkaz co si mi poslal mi vypsal tohle, ale moc tomu nerozumím.

Scanning ports on 192.168.0.20

It appears that your IP address, 212.80.67.131, is listed in the Spamhaus Exploits Block List which is a list of IP addresses of hijacked PC's infected by illegal 3rd party exploits, open proxies (HTTP, socks, AnalogX, wingate, etc), worms/viruses with built-in spam engines, and other types of trojan-horse exploits.
Until your IP address has been removed your IP address will not be able to use this service.
Please please be sure to get your IP address removed from the Spamhaus Exploits Block List before using this service again.
p32

#18 Příspěvek od p32 »

Máš dobré poskytovatele, ale to měření jim moc nejde, je to takové pomalé. :lol:
Přílohy
mereni.jpg
(49.16 KiB) Staženo 95 x
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“