"Jednotka" elektrického výboje.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Artaban001

#16 Příspěvek od Artaban001 »

No z toho popisu z fotky jsem pochopil, ze ten artefakt diky krystalicke strukture meni ty vyboje na radioaktivitu, aby jsi jej musel pouzivat s rozvahou..
Wolfik

#17 Příspěvek od Wolfik »

aneb jak udělat ze sekce Teorie odpad by Fredy00
Fredy00

#18 Příspěvek od Fredy00 »

:?: I sci-fi kultura by se měla držet správných pojmů tam, kde se protne s realitou.
Artaban001

#19 Příspěvek od Artaban001 »

Otkundes

#20 Příspěvek od Otkundes »

Koukl jsem na ten Artabanův odkaz.
No to je něco hrozného! A hraje se snad o peníze (ceny v RU)?
Hry nehraji a koukám, že jsem o nic nepřišel.
K té Fredyho sci-fi kultuře:
Pokud chce někdo tvořit něco vědecko-fantastického, napřed by snad měl znát a respektovat základní přírodní zákony a příslušný vědní obor. Až na tomto základě, může autor do svého díla přidávat svou vizi, (vědeckou) fikci. V opačném případě z toho není sci-fi, ale jen slátanina autorovy nevědomosti a blbosti.
Artaban001

#21 Příspěvek od Artaban001 »

Ty ceny nejsou v reálných rublech. To je měna ty hry. Prachy vyděláváš plněním různých misí, prodejem nalezených předmětů a pod. A to jen v rámci ty hry.. Hra (aspoň první díl stalkera) nepotřebuje internet, protože hraješ sám..
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od forbidden »

Já si semtam něco zahraju (tak 2-3 hry za rok) a zcela upřímně, realita a fyzikální zákony jsou mi ve hře zcela ukradený. Jde o zábavu. Dokud nebudou mít hry implementovanej dokonalej fyzikální model a počítač to bude zvládat vše zpracovat v reálným čase, vždycky budou omezení, tak proč si realitu trochu nevylepšit?
Jinak naprostá většina sci-fi jsou po vědecké stránce slátaniny a blbosti. Buď na to přistoupíš a bavíš se, nebo to nesleduj.
Wolfik

#23 Příspěvek od Wolfik »

mě zas fascinuje, že se tématy od tohodle autora zabýváte. Na diskuzních forech se lidem jako on říká "attention whores". V jeho případě jde asi o přežitek toho jak prosral 4 roky na střední...
A stále nechápu, proč nemá ban. Minimálně za jeho hnusnou urážku Andrey, která se tu už hodně dlouho neukázala, a že její znalost novodobé obvodařiny tu někdy dost chybí.
Fredy00

#24 Příspěvek od Fredy00 »

Není moje chyba že je kdekdo urážlivej, a jak koukám, nejsem první: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=49818

Se svou přecitlivělostí se musí poprat každej sám.

A ano, žádal jsem tu o radu - ne se vším, a kontrolovat si svou přípravu z více zdrojů je naprosto smysluplný krok. Už například jen proto, protože jak v tištěných materiálech, tak webovkách čvut se takle, přes toto forum, našly chyby.

Rozhodně je lepší tento přístup, než kamarád, co si do přípravy z literatury nacpal knihy, co v životě neviděl, a když si vytáhl RUR, dokázal jen říct, že tu Čapek vymyslel a použil slovo Robot.

Dobrá, chodit sem už nebudu, ale svoje dotazy sem pokládal slušně: to, že kdekdo si vybíjí své osobní mindráky kopáním do nováčků, to už není moje chyba.
Wolfik

#25 Příspěvek od Wolfik »

tyhle podprahový fráze, kde ty seš chudinka a já jsem zakomplexovanej zm**d si nech pro...někoho jiného. Každý, kdo si pročte tvoji historii (stačí kliknout na tvůj profil a projet všechny témata, co jsi založil), si udělá obrázek o tom, co jseš zač.

Hlavně...
"A ano, žádal jsem tu o radu - ne se vším, a kontrolovat si svou přípravu z více zdrojů je naprosto smysluplný krok.... "
je naprosto směšné tvrzení z tvé strany, když vím, jak si přistupoval ke své "přípravě" k maturitě.
Bernard

#26 Příspěvek od Bernard »

Fredy00 píše:....
Dobrá, chodit sem už nebudu....

Rád uvěřím, že Fredy00 je ve své podstatě seriózní člověk a co slíbí, to taky splní.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“