"Jednotka" elektrického výboje.
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
- Artaban001
No to je něco hrozného! A hraje se snad o peníze (ceny v RU)?
Hry nehraji a koukám, že jsem o nic nepřišel.
K té Fredyho sci-fi kultuře:
Pokud chce někdo tvořit něco vědecko-fantastického, napřed by snad měl znát a respektovat základní přírodní zákony a příslušný vědní obor. Až na tomto základě, může autor do svého díla přidávat svou vizi, (vědeckou) fikci. V opačném případě z toho není sci-fi, ale jen slátanina autorovy nevědomosti a blbosti.
- Artaban001
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Jinak naprostá většina sci-fi jsou po vědecké stránce slátaniny a blbosti. Buď na to přistoupíš a bavíš se, nebo to nesleduj.
A stále nechápu, proč nemá ban. Minimálně za jeho hnusnou urážku Andrey, která se tu už hodně dlouho neukázala, a že její znalost novodobé obvodařiny tu někdy dost chybí.
Se svou přecitlivělostí se musí poprat každej sám.
A ano, žádal jsem tu o radu - ne se vším, a kontrolovat si svou přípravu z více zdrojů je naprosto smysluplný krok. Už například jen proto, protože jak v tištěných materiálech, tak webovkách čvut se takle, přes toto forum, našly chyby.
Rozhodně je lepší tento přístup, než kamarád, co si do přípravy z literatury nacpal knihy, co v životě neviděl, a když si vytáhl RUR, dokázal jen říct, že tu Čapek vymyslel a použil slovo Robot.
Dobrá, chodit sem už nebudu, ale svoje dotazy sem pokládal slušně: to, že kdekdo si vybíjí své osobní mindráky kopáním do nováčků, to už není moje chyba.
Hlavně...
"A ano, žádal jsem tu o radu - ne se vším, a kontrolovat si svou přípravu z více zdrojů je naprosto smysluplný krok.... "
je naprosto směšné tvrzení z tvé strany, když vím, jak si přistupoval ke své "přípravě" k maturitě.