OVP CTV219
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:Este existuje toto: http://www.opravyelektroniky.sk/schemy/ ... TESLA.html
Nic nového pod sluncem - ale ukaž mně tu aspoň 1 model, který není uvedený na titulní stránce některého ze servismanuálů OVP - můžeš si to porovnat s Mysteriho seznamem
Je mně jasné, že je jich ještě ale hodně (zvláště modely z pozdější doby), které by potřebovaly doplnit. Pokud někdo máte ve svých poznámkách - prosím, doplňte ještě tento seznam (o ty "mutanty" - jak jsem je nazval)
Mysteri píše:Potom by bolo asi najlepšie tiež udávať osadenie: procesor, vertikál, budenie horizontálu. Tak som to videl na niektorých zahr. weboch. A podľa toho potom odporučiť niektorú zo schém, i keď ani to nie je na 100%. Najmä u ľudí, ktorí o tom nemajú šajn. Ale im vlastne ani origoš schéma nič nepovie.
Návrh Mysteriho není nová věc - pokud vím, takovou "databázi" dokumentací (včetně osazení na "klíčových postech") tvoří třeba Ratajský ze Zlína.
Určitě věc vynikající - pak stačí jen zadat "klíčovou součástku" (např. nějaký zdroj. hybrid) a PC pak "vysype" řadu schémat (samozřejmě z "databázového archívu"), ve kterých je ten hybrid použitý. A když není k dispozici přímo "dané schéma", pak postačí i podobné (někdy i několik)
Upraveno 12.11.2010 za 1 rok - 113 stažení, ale ani jeden tip, který by tu moji tabulku aspoň o některý model "rozšířil".
Je vidět, že všichni jen stahují, ale nepomůže nikdo - takže "stahuji" taky - ale z webu
(Když tak SZ, nebo mail)