Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Obávám se, že to nebude tak jednoduchý použít cizí kartu. Například u TomToma to nejde, každá aktivovaná mapa je spárovaná s konkrétní navigací. Dá se to sice oblafnout ale to už jsme někde jinde.
Jirka
U Goclever navigace se to resilo tak ze se na kartu zkopiroval obsah- spoustec. ve spousteci byly slozky s nazvem navigace. do te slozky se navigace zkopirovala. Po spusteni navi se spustia navigace, misto original se spustil aplet kde bylo mozne spustit pres ikony spustit vybranou navigaci, total commander, video a pod.. Takle mi to funguje na me navigaci Goclever, mam jiny model. dalo se to aplikovat na vice modelu tohoto vyrobce. Uz je to davno co jsem tohle delal. Moje navi je ale stale funkcni. pohledam presnejsi info.