Webka Sweex WC035V2 nejde zobrazit
Moderátor: Moderátoři
Webka Sweex WC035V2 nejde zobrazit
- serviceman
VLC je původně linuxovej program, proto ho taky mám, jenže je pouze pro tuhle aplikaci zbytečně nadupanej.
Takže kdyby někdo měl tip na nějaký jednoduchý wokňouzácký prohlížítko webky s možností udělat jedním klikem snímek, pokud možno česky mluvící, tak ať sem jeho název napíše, pokud možno s linkem pro stažení. A takovejch budou tři prdele.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- serviceman
Webkam Viewer se sice podařilo nainstalovat nicméně žádné obrázky prohlížet nejdou-není tam žádné ovládání, vidím se jako třeba v ICQ, takže zase nic.Jesliže se mi kamera neukáže jako nový harward, myslím, že to fungovat nebude.
Asi pořídím něco takového, kde je instalace CD.
http://aukro.cz/znackova-webkamera-cany ... 55521.html
A nakonec, proč ji asi prodávající prodává ještě v záruce? Že by byla na něj příliš dobrá, nebo proto, že 1600×1200 je po interpolaci a lezou z ní (M)JPEGy s vysokou kompresí? Ta Sweex má alespoň nekomprimovanej výstup YUV 4:2:2 (pro obraz) a 16b 32kHz PCM (pro zvuk), akorát ta redukce šumu je docela zbytečná.
— Winston Churchill
Zkusil jsi to dát k monitoru, co to vydává za pazvuky?A ještě s krátkým kabelem.
Jinak šňůra je opravdu krátká, metr navíc by se hodil, avšak udělal jsem si 6m prodlužovák z UTP kabelu (jeden kroucenej pár pro D+ a D-, druhej kroucenej pár pro napájení, zbylý 2 kroucený páry zemněný na straně PC, na druhým konci nezapojený).
— Winston Churchill