Peugeot Expert 2000

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

Peugeot Expert 2000

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Věděl by někdo, kde je řídící jednotka centralu? Nemohu ji najít. Klasická situace-bráchovi nešla dálka, takže vyměnit jen dálkové ovládání a samozřejmě shodou náhod (v nestřeženém okamžiku :-)) nejde ani centrál (vyhazuje zpět do odemknutého stavu). Takže je to na mně, ale on to dělal už předtím. Díky..
TAKJAN

#2 Příspěvek od TAKJAN »

Vím, že to může dělat spínač ve dveřích. Ovšem jsou po propípnutí oba stejné -sepnuto v poloze zamk, ale třetí vodič má vždy nekonečno. Stačí mi jen zjistit, kde je jednotka, nechci rozebrat celé auto. Dáme pak úplně novou jednotku s dálkou.
Milan_F

#3 Příspěvek od Milan_F »

Zkus znova přeměřit spínače ve dveřích na svody. Felda se sama zamykala a v jednom spínači jsem naměřil svod 5-17kΩ. Po rozebrání a prostříknutí mikrospínače kontoxem samočinné zamykání přestalo.
Jodr

#4 Příspěvek od Jodr »

Mikrospínače v zámcích jsou nejčastější zdroj poruch. Podobně blbnul Ford Focus i Passat B5.
TAKJAN

#5 Příspěvek od TAKJAN »

Ještě jedna věc, kterou jsem zapomněl napsat. Udělá to (vyhození zpět) i když jsou oboje přední dveře odpojeny. Takže cuknou jednom zadní, pasivní. Nevím právě,jak je ten central celkově vymyšlen, jestli je třeba v těch dveřích koncák + nějaký pohybový spínač, zda je tam potvrzení zamčení a podobně. Prostě jen zjistit, kde je jednotka. Už jsem to prohledával, ale našel jsem jiné blbosti, ale tohle ne. A rozdělat celou palubovku se nechce. I když pravda, v pracovní dodávce se s tím nemusím párat jak v osobáku
pepik9

#6 Příspěvek od pepik9 »

Podívej se pod kastlík, jestli tam nebude.
TAKJAN

#7 Příspěvek od TAKJAN »

U dodávky jsou jen přední pětivodičové. Zavřeno - rozpojen. A co ten druhý? Já mám zavřeno jeden spojen, druhý nekonečno. Pod kastlíkem je jen topení. Vyvstal problém, že auto nelze zamykat, jelikož zámky jsou v pr.... Navrhnul jsem petlici, jako mr. Bean :-))
pepik9

#8 Příspěvek od pepik9 »

Možná 1, 2 .
TAKJAN

#9 Příspěvek od TAKJAN »

Takže pod řadičkou, možná. Díky! Zítra to vyrveme a naučím ho jen reverzovat motorky po dobu impulsu, ostatní pryč.
TAKJAN

#10 Příspěvek od TAKJAN »

Ano,to je ono. Po zjištění označení jednotky, po nalezení a zadání googl také našel. Takže je vyhozená jede se na jinou. Dík všem
TAKJAN

#11 Příspěvek od TAKJAN »

Podivná instalace na to frantíkovi. V té jednotce bylo něco jako imobilizér. Celkové schema jsem stejně nenašel. Ale vedlo z toho asi 7+15 vodičů. Ten imobilizační stačilo spojit na zem a ok. Tak jsme ho spojily, ovšem pak uhořel:-) Potom už nebylo třeba ho nikam připojit.. Proč to toho vedlo asi 15 slabých vodičů, mezi nimi nebyl ten imo, nikdo netuší.
TAKJAN

#12 Příspěvek od TAKJAN »

Podivná instalace na to frantíkovi. V té jednotce bylo něco jako imobilizér. Celkové schema jsem stejně nenašel. Ale vedlo z toho asi 7+15 vodičů. Ten imobilizační stačilo spojit na zem a ok. Tak jsme ho spojily, ovšem pak uhořel:-) Potom už nebylo třeba ho nikam připojit.. Proč to toho vedlo asi 15 slabých vodičů, mezi nimi nebyl ten imo, nikdo netuší.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“