Věděl by někdo, kde je řídící jednotka centralu? Nemohu ji najít. Klasická situace-bráchovi nešla dálka, takže vyměnit jen dálkové ovládání a samozřejmě shodou náhod (v nestřeženém okamžiku :-)) nejde ani centrál (vyhazuje zpět do odemknutého stavu). Takže je to na mně, ale on to dělal už předtím. Díky..
Vím, že to může dělat spínač ve dveřích. Ovšem jsou po propípnutí oba stejné -sepnuto v poloze zamk, ale třetí vodič má vždy nekonečno. Stačí mi jen zjistit, kde je jednotka, nechci rozebrat celé auto. Dáme pak úplně novou jednotku s dálkou.
Zkus znova přeměřit spínače ve dveřích na svody. Felda se sama zamykala a v jednom spínači jsem naměřil svod 5-17kΩ. Po rozebrání a prostříknutí mikrospínače kontoxem samočinné zamykání přestalo.
Ještě jedna věc, kterou jsem zapomněl napsat. Udělá to (vyhození zpět) i když jsou oboje přední dveře odpojeny. Takže cuknou jednom zadní, pasivní. Nevím právě,jak je ten central celkově vymyšlen, jestli je třeba v těch dveřích koncák + nějaký pohybový spínač, zda je tam potvrzení zamčení a podobně. Prostě jen zjistit, kde je jednotka. Už jsem to prohledával, ale našel jsem jiné blbosti, ale tohle ne. A rozdělat celou palubovku se nechce. I když pravda, v pracovní dodávce se s tím nemusím párat jak v osobáku
U dodávky jsou jen přední pětivodičové. Zavřeno - rozpojen. A co ten druhý? Já mám zavřeno jeden spojen, druhý nekonečno. Pod kastlíkem je jen topení. Vyvstal problém, že auto nelze zamykat, jelikož zámky jsou v pr.... Navrhnul jsem petlici, jako mr. Bean :-))
Podivná instalace na to frantíkovi. V té jednotce bylo něco jako imobilizér. Celkové schema jsem stejně nenašel. Ale vedlo z toho asi 7+15 vodičů. Ten imobilizační stačilo spojit na zem a ok. Tak jsme ho spojily, ovšem pak uhořel:-) Potom už nebylo třeba ho nikam připojit.. Proč to toho vedlo asi 15 slabých vodičů, mezi nimi nebyl ten imo, nikdo netuší.
Podivná instalace na to frantíkovi. V té jednotce bylo něco jako imobilizér. Celkové schema jsem stejně nenašel. Ale vedlo z toho asi 7+15 vodičů. Ten imobilizační stačilo spojit na zem a ok. Tak jsme ho spojily, ovšem pak uhořel:-) Potom už nebylo třeba ho nikam připojit.. Proč to toho vedlo asi 15 slabých vodičů, mezi nimi nebyl ten imo, nikdo netuší.