Nejde spustiť WinXP

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jogo4

#61 Příspěvek od jogo4 »

Pokúšal som sa postupovať podľa viacerých rád nájdených cez google, nejako sa mi nedarilo.. Ale inšpirovalo ma to vraziť do USB portu nejaké zariadenie, keď už to stále v chybe odkazovalo na práve neobsadený USB port - a vida, ono to zafungovalo! - a mohol som zhodiť ďalších 700 MB.

V programoch mám
Adobe Flash Player 10 ActiveX
Adobe Flash Player 11 plugin
Adobe Flash Player 9 ActiveX (tento som skúšal odstrániť - nedá sa..)

9 a 10 by som odinštaloval, nie sú pre funkčnosť 11-tky potrebné?
jogo4

#62 Příspěvek od jogo4 »

Šlo mi o radu skúsených - aby im to po doručení fungovalo. Radšej som to teda neodinštaloval.
Na záver som ešte zhodil niečo cez 300 Mb s CCleanerom.
Ďakujem za pomoc!
PotPalo

#63 Příspěvek od PotPalo »

Flash 10 ActiveX je pre InternetExplorer, Flash 11 plugin je pre ostatne prehliadace (firefox, opera...), a 9 tam urcite uz nieje, novsia verzia automaticky nahradi starsiu (si myslim), akurat niekedy ostane polozka odinstalacie.

Na vycistenie disku skus (ak si neskusal) aj "Vycistenie disku", je to v Prislusenstvo->Systemove nastroje.
jogo4

#64 Příspěvek od jogo4 »

Takže predsa len nešlo iba o aktualizácie.. Už som to ale odinštaloval - najprv Adobe Flash Player 10 ActiveX a potom už šiel aj Adobe Flash Player 9 ActiveX. Snáď im to chýbať nebude, IE nepoužívajú. A keď, potrebné si to snáď vypýta..
Ešte raz ďakujem.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“