Ručné náradie GUDE
Moderátor: Moderátoři
TESCO a spol.Sendyx píše:Tos měl teda "štěstí". Kolik času jsi strávil reklamacemi atd. ? A měl jsi velké štěstí v tom, že třeba prodejce nezkrachoval apod., spousta lidí naletěla na různé doprodeje u firem, které jsou dnes už nedostupné.
Jindra
Udělala toho taky dost. Provrtal jsem s ní i 90 cm silnou kamennou zeď vrtákem 20 mm.
Už na nové dost házelo sklíčidlo. Na vrtáky do zdi a majzlíky s uchycením SDS to tak nevadí.
Vrtat přesné díry do oceli by šlo těžko.
U flexy byla jenom vypálená půlka vypínače tak sem dal čoko a jede dál,kolikrát se mi při řezání i zastaví a nespálí.
SDSka má v řiti hlavu,ale taky udělala elektriku ve třech RD (60ky zdi a podobně)a bytovce a ještě pár vrtání a sekání okolo.
A vždycky budu stát za tím,že profi je profi a značka taky drobet taky něco znamená.
Takže osobně bych si radši půjčil od známých nebo rodičů atp.,než si koupit nejakej sajrajt do baráku a potom jenom lítal na reklamace.
Holt s tim mam za svuj poměrně krátkej život dost špatných zkušeností.
Zase je ošemetná věc že když s tim nebudeš dělat pořád,tak si kupovat vercajk za x desítek tisíc,ale přihlížel bych na to,co budu používat víc a co míň.
Mě se taky líbí nářadí od Hilti,ale to už je trochu extrém.
Jedině že by mi to kladivo od nich někdo věnoval.