Seat Ibiza 1. 4 16V 55 kW - problém z volnoběhem
Moderátor: Moderátoři
- tatramacek
Dnes - cesta do prace do prudkeho kopce.. Venku 16st. Motor studeny. Auto sem nastartoval a motor si krasne sevelil.. Lehce zacal klepat az kdyz se zahral na provozni teplotu... Chapete to ??
Pristi rok se chystam na vymenu tech rozvodu,hydrostelu a ulozeni motoru..
Napadlo mne jeste -nemuze byt pricpany katalyzator - odpor odvodu spalin ? Jak stredovy tak i koncovy vyfukovy tlumic mam novy. Zarazi mne ty zmeny v klepani - viz zacatek... Diky za poznatky.
- tatramacek
Ale měl jsem podobný problém na zadních dveřích a stačilo pořádně prostříkat VD nebo nějakým olejem ve spreji s trubičkou a narvat to všude kde se dostaneš a otvírat a zavírat,mi to pomohlo.Taky je možné že máš polámané dráty v průchodce do dveří.
- tatramacek
- tatramacek
PP zámek s centrálním zamykáním stojí od 1600,- do 4 000,-Kč dle výrobce. Opravu je lepší udělat co nejdříve, dokud jdou občas otevřít dveře, jak se zakousnou úplně, je práce poněkud vyšší (nutná demontáž sedačky, čalounění, stahovačky s krytem a zámku zevnitř z auta - hrozná a pomalá práce).
Včera se mi dveře odemkli vždy a poslouchali naprosto bez problémů... Myslím si,že v nich bude vadný některý s těch mikrospínačů...
- tatramacek
Věřím,že se na něj mohu opravdu spolehnout... Staré a použité díly vždy vrací a vše mi k tomu danému problému vysvětlí,případně i nafotí problém samotný.
Uvidíme... Stejně to asi budu řešit až po novém roce... Nyní jsou pro mne prioritou zimní kola
- tatramacek
Sem clovek, ktery ma rad pocit jistoty.. Dvere nyni odemykaji suprove...
Jak se asi auto vyspí
Nejsem si jist, zdali bych ten pocit jistoty mel, kdybych si zamek opravil svepomoci
Zase az tak zdatny opravar nejsem. Spise bych se bal, ze zrovna u plosneho spoje bych asi nadelal vice skody,nez uzitku