ruseni ve zvuku tesla color 439
Moderátor: Moderátoři
ruseni ve zvuku tesla color 439
Chtel bych se zeptat jestli nevite kde by mohla bejt chyba. Mam color 439 a zjevne pri zmene jasu mi do zvuku leze nejakej brum cim vic jasu na scene tim veci brum. dekuju predem za informace.
Jef
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj ty elyty, můžeše zkusit trošku ubrat potenciometrem AVC,popř. pootočit s jadýrkem cívky u demodulace zvuku (max 1/4 otáčky a pozor, ať si neotočíš s cívkou AFC,pokud tam je !!! - t.j. označit původní polohy).
NEvím z hlavy přesný schema a značení součástek.
- heldybeldy
kondik píše:Ono je takto tazko radit a povedat odkial ide ten brum, len si prosim ta nerozhas cievky v OMF - opatrne, lebo narobis viac skody ako uzitku
Tak to je asi pozde.
neboli ... rikejte mi velkej fuser
Jef
jeffulka píše:kondik píše:Ono je takto tazko radit a povedat odkial ide ten brum, len si prosim ta nerozhas cievky v OMF - opatrne, lebo narobis viac skody ako uzitku
Tak to je asi pozde.uz sem to rozhasil poradne .. priste se nebudu rejpat v necem vod ceho nemam schema. no nic ... jenom otazka ... nevim jestli sem to pohnojil pri tech pokusech ... ale blbne mi skartka ... nebere to poradne obraz, - to sem mozna pohnojil ale to este vyladim ... skace to a je celej sikmej, ale hlavne nejde tam prez skartku zvuk .. coz je mi zahadou
neboli ... rikejte mi velkej fuser![]()
Jef
Pokud se obraz nezasynchronizuje tak zvuk nenaskočí (ani ze scartu). Co všechno jsi šteloval? jen modul O nebo všecky trimry na signálové desce?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: