Kazetovej adapter jsem vyloucil pro spatny zkusenosti s konkretne timto autoradiem, resp. jeho mechanikou v kombinaci s adapterem (vyzkousel jsem jich vic) Brucelo to, chrastilo, pokud to vubec hralo, pak zacala namotavat kazety. Opravdu mi nedela problem tu mechaniku obetovat, nemam uz jedinou kazetu, kterou bych si navic potreboval zabordelovat kastlik v uz tak pomerne malym aute….
Ten odkazovanej prehravac je sice vtipnej a peknej, ale kdybs procetl diskuzi, tak mi nejde o muziku jako takovou, proste CHCI mit moznost pripojit pres AUX konkretne iPhone.
Tzn.: sice hudba (ano), ALE navic navigace a samozrejme handsfree, to vse v jednom. Ani o to radio nestojim, stacil by mi jakejkoli zesilovac 2x35W, ale kdyz uz je, je to proste nejlevnejsi zesilovac. Nejlevnejsi proto, protoze ho nemusim kupovat…
A ikdyz jsem elektrotechnicka lama, uz podle toho obrazku si troufnu tvrdit, ze mi takova hracicka s navigaci ani s handsfree nepomuze:)
Nevim, kolik ta blbost stoji, ale myslim, ze v porovnani s nejlevnejsim radiem s AUX vstupem (at uz vepredu nebo vzadu) to bude cenove tak zhruba nastejno, s vyslednou kvalitou zvuku pak taky tak. Jenze to radio by mi aspon resilo to, co vyresit chci a ne si jen poustet pisnicky…
Takze diky za tip, ale pokud by nebyly primo rady k tomu na co se ptam, asi by to bylo na zvlastni diskuzi, ktera nekomu jinemu treba prijde vhod. Jinak obdivuji vas prehled o vyrobcich na ruskem trhu;)