problém s LED páskem

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
bandolik

#16 Příspěvek od bandolik »

no měřit to asi nemám čím ale mám ještě cca mert co jsem chtěl dát do špajzu a nějak na to zatím nebyl čas :lol: tedy nepoužitý. Vycházím z toho že po instalaci bylo na záchodě víc světla než původní 40W žárovka a nemám pocit že by to svítilo méně. V kuchyni je pásek pod linkou a je využíván jak jsem psal denně jakmile se sešeři jako osvětlení kuchyně a také nemám pocit že by svítil méně, ale abych své tvrzení nezakládal jen na doměnkách dnes večer vyhrabu ten nepoužitý kousek a zapojím ho abych viděl zda bude svítit víc či míň.
Rozhodně svítí oba led pásky souvislým světlem a není okem viditelný rozdíl jako bylo na fotografii z terária. Takže pokud u mne došlo k opotřebení jedině na celém pásku současně nebo je to zatím neznatelné a to je každý s těch pásků zatížen jiným provozem. Pak mám ještě led pásek v v autě v kufru ale to tam mám nově a kumbále jako taková nouzovka le ten je jiný typ a svítl málo už když byl nový ale když byl zadara tak jsem to neřešil :lol: ale svítí celkově méně jako celek ( cca 3m ) není vidět rozdíly i když ten se používá minimálně.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“