Tesla 820A, koncáky
Moderátor: Moderátoři
Tesla 820A, koncáky
Rád bych se zeptal znalých jak jsou na tom tyto konce co se týká kvality zvuku, jestli jich není škoda.
http://mirprojekt.webnode.sk/album/foto ... g1119-jpg/
Existuje jedna neoficiální verze, která na webu nevisí, která má zkrácenou DPS upravenou na tranzistory mimo ní připojené krátkými propojkami. Zkus napsat autorovi jestli ti tuto verzi pustí. Mám jí doma, ale nemám dovoleno jí šířit tak si to musíš vyjednat sám. Použil jsem jí při rekonstrukci aktivních studiových monitorů ARS651, kde jsem řešil stejný problém - původní velmi poctivý chladič na zadní straně beden, na něm dva tranzistory v TO3 (původně 2x KU607) a DPS zesilovače namontovaná z jeho vnitřní části rovnoběžně na distančních sloupcích. Původní zesilovač jsem použít nechtěl (protože si myslím že nedosahuje kvalit celku po výměně výhybky) tak jsem to vyřešil takto.
Chtěl bych do té krabice namontovat DPA 440, koupil jsem na Aukru osazené a oživené desky. Vešlo by to tam naležato, doprostřed by vešly i 2 toroidy. chladiče pod (nebo nad) DPS, které ještě nemám, bych propojil s orig.chladičem tesly 820A vzadu za krabicí. Je to moc ujetý nápad?
Jinak kdyby někdo chtěl ty desky z tunerové a předzes. části, rád je daruji, ale funkčnost je neznámá. Jsem ze Zlínského kraje.