Levný měřící přístroj
Moderátor: Moderátoři
- monterjirka
Teď jsem si tak trochu zvyknul na RANGE RE330F, za rozumnou cenu šikovný přístroj, umí dost, ale není to nějaká špička za spoustu peněz, kterou by člověk dlouho oplakával, kdyby o něj přišel.
- Přílohy
-
DT890B.jpg- (35.09 KiB) Staženo 65 x
DT-830 se dá koupit za i 49Kč...
Existuje spousta klonů u obou, myslím že ty nejlevnější nemají ani certifikace, které by je opravnovali v ČR bezpečně používat nebo dokonce prodávat proto je mají jenom vietnamci nebo druhořadý prodejci...
Ten METEX znám, na první pohled by člověk ani neřekl, že může stát tolik peněz...Jestlipak si člověk platí za značku nebo za kvalitu...
Jinak mam MY68 to je už trošičku lepší měřák, můj kus někdy s poloviny 90let, má však podstatnou závadu, měří chybně AC, a to už od koupi a reklamaci prý zamítli kdysi musel stát pěkný balík, táta ho dostal a když ho po čase vyřadil tak sem si ho vzal poněvadž mi to v elektronice nevadí..
Přesně to jsem chtěl napsat , mám tyto s prominutím (sračky) dvě už asi 8 let na taková běžná domácí měření nebo v autě to stačí nemůžu si na ně stěžovatEKKAR píše:Těch DT-830, respektive jejich klonů mám asi 6 - jeden vozím v autě, jeden mám v šuplíku stolu u PC, další je v kufříku s vercajkem... A když nějakej vypoví poslušnost, tak je ani neopravuju, protože se to nevyplatí - za 120-150 kaček se dá koupit novej.
Tehdejší kvality jsou neuvěřitelné.
Nebo jsem tu měl plochou baterii, Bateria Slaný, zeleno-žlutý potisk, vyrobenou někdy v 80letech, a pořád ještě trošku rozsvítila žárovičku