Reproduktory 2.1 Philips SPA 7300
Moderátor: Moderátoři
Reproduktory 2.1 Philips SPA 7300
Byl jsem požádán o opravu zesilovače z aktivního subwoferu (bylo ztraceno drátové dálkové ovládání). Takže to nejde zapnout ani regulovat hlasitost.
Celkové schema by mi velmi pomohlo. Stáhl jsem si datasheet konc. stupně, ale moc moudrý z toho nejsem, je to v podstatě zapojení koncového IO a to mi nepomůže. Potřeboval bych právě ten regulační obvod.
Prosím nemá někdo schema nebo odkaz, případně vlastní zkušenost s opravou. Budu velmi rád za každé nakopnutí správným směrem.
Celkové schéma od takového zařízení bude asi problém...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
a udělat krabičku s vhodným potenciometrem a vypínačem . . .
- Přílohy
-
z_navodu_SPA7300.jpg- (94.36 KiB) Staženo 104 x
Domnívám se , že to schema by to vyřešilo zcela jednoznačně.Jinak je to vše na metodě pokus-omyl,čili zdlouhavé a vzhledem k současným cenám
těchto 2.1 soustav asi nereálné.Nedělám to na kšeft,chtěl jsem pomoci kamarádovi ,zákazníka bych s tím asi poslal jinam.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1203285.html
Ty SMD trandy pravděpodobně invertují signál stad-by.
kamaráde moc děkuji v podstatě to je přesně to-co hledám,se zapojením si poradím,polsky umím,takže téma je v podstatě vyřešeno.Já jsem to do Googlu dával a stejně jsem se nic nedozvěděl.Je třeba vědět,jak dotaz formulovat.
Ještě jednou děkuji všem,kteří se mi snažili pomoci.S pozdravem jak říká Hložánek : Ať se dílo daří .