Internet

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Mourek »

tenhle problém se sítovkama jsem řešil , když to byl nový chipset u cca 25 PC. No když jsem to pužíval na poštu internet tak OK . A když jsem kopíroval větší soubory tak to kopírovalo blbosti. No a dodavatel to vyřešil po určité době a testech tak , že poslal krabici se síťovkama. a pak jsem se s tím setkal víckrát: prostě tohle se ASUSU nepovedlo.
Marcelto
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Marcelto »

Tak a sem tu nanovo ! Než napíšem čo si myslím tak popíšem noví problém, keď je zapnutá tá druhá sieťovka a tá pôvodná je vypnutá tak mi dosť programov nefunguje alebo robia blbosti ! Napríklad ICQ vypíše chybu aplikácie a ukončí sa ! Ale zasa mi idú sťahovať súbore z netu, tak ma napadlo že ich zapnem obi dve, tak som tak aj urobil ! No a výsledok je takíto, všetko fungovalo, programy aj to blbé ICQ a aj sťahovať aplikácie z netu išlo bez problémou, tak som bol natešený že všetko funguje ale len do tej doby čo sa mi vypol počítač ! No a potom to začalo ! Po zapnutí sa mi to do cca 5,min samo resetne !!! A už som skúšal všetko možné zresetovať Bios, zapojiť a nastaviť ako to bolo pred tím a nič stále to isté, proste sa to resetne ! Aj toto čo sem píšem tak som to písal vo Vorde a stále ukladal asi na 10x ! Tak dúfam že to aspoň odošlem ! Keď už neodpíšem tak je jasné že je počítač v čudu ! A teraz môj názor je v čudu základová doska na 100% !!!
miroja

#18 Příspěvek od miroja »

Este skus pred vymenou HW cistu instalaciu OS. Mozno sa ti daco poondilo s ovladacmi...
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Mourek »

no buď se můžeš vrátit k nějakému bodu opakování, ale doporučuji zavřit v BIOSu obě síťovky, a dát nějaký REALTEK 1039 do PCI, a potom udělat novou čistou instalaci, nebo zkus tu desku reklamovat . Problém je ten, když budeš chtít novou tak už jaksi neseženeš, takže měníš i CPU. Zkusil bych instalaci, s těmi reklamacemi ASUSů nemám nejlepší zkušenost.
MetalGod

#20 Příspěvek od MetalGod »

DiGiCo píše:S největší pravděpodobností HW problém. Není ten komp třeba přetaktovaný?

Hele, já to mám taky přetaktnutý a v poho!
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Marcelto
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Marcelto »

Ako tak som to zatiaľ rozchodil ale je to 100% základová doska, neskôr mi to nešlo vôbec zapnúť tak som skúšal všetko možné a pomohlo až presunutie pamätí do druhých slotov, ako tak mi to zatiaľ funguje ale aj tak ju budem musieť časom zreklamovať zakiaľ je ešte v záruke.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“