tenhle problém se sítovkama jsem řešil , když to byl nový chipset u cca 25 PC. No když jsem to pužíval na poštu internet tak OK . A když jsem kopíroval větší soubory tak to kopírovalo blbosti. No a dodavatel to vyřešil po určité době a testech tak , že poslal krabici se síťovkama. a pak jsem se s tím setkal víckrát: prostě tohle se ASUSU nepovedlo.
Tak a sem tu nanovo ! Než napíšem čo si myslím tak popíšem noví problém, keď je zapnutá tá druhá sieťovka a tá pôvodná je vypnutá tak mi dosť programov nefunguje alebo robia blbosti ! Napríklad ICQ vypíše chybu aplikácie a ukončí sa ! Ale zasa mi idú sťahovať súbore z netu, tak ma napadlo že ich zapnem obi dve, tak som tak aj urobil ! No a výsledok je takíto, všetko fungovalo, programy aj to blbé ICQ a aj sťahovať aplikácie z netu išlo bez problémou, tak som bol natešený že všetko funguje ale len do tej doby čo sa mi vypol počítač ! No a potom to začalo ! Po zapnutí sa mi to do cca 5,min samo resetne !!! A už som skúšal všetko možné zresetovať Bios, zapojiť a nastaviť ako to bolo pred tím a nič stále to isté, proste sa to resetne ! Aj toto čo sem píšem tak som to písal vo Vorde a stále ukladal asi na 10x ! Tak dúfam že to aspoň odošlem ! Keď už neodpíšem tak je jasné že je počítač v čudu ! A teraz môj názor je v čudu základová doska na 100% !!!
no buď se můžeš vrátit k nějakému bodu opakování, ale doporučuji zavřit v BIOSu obě síťovky, a dát nějaký REALTEK 1039 do PCI, a potom udělat novou čistou instalaci, nebo zkus tu desku reklamovat . Problém je ten, když budeš chtít novou tak už jaksi neseženeš, takže měníš i CPU. Zkusil bych instalaci, s těmi reklamacemi ASUSů nemám nejlepší zkušenost.
Ako tak som to zatiaľ rozchodil ale je to 100% základová doska, neskôr mi to nešlo vôbec zapnúť tak som skúšal všetko možné a pomohlo až presunutie pamätí do druhých slotov, ako tak mi to zatiaľ funguje ale aj tak ju budem musieť časom zreklamovať zakiaľ je ešte v záruke.