nemate nekdo rozdelany iphone 4s ???
Moderátor: Moderátoři
- bohumilfulin
nemate nekdo rozdelany iphone 4s ???
Mam podezreni ze jeste nefunguje podsviceni.
a dotaz pro znalce: jake je napeti na podsviceni LCD_BL_CA a LCD_BL_CC1.
Je toto napeti kdispozici porad nebo az se neco udela na displeji?
Proste externe pripojit displej na 2 minuty. ...ja vim ze je to zvlastni prosba. Ale kdyz se nezeptam.... (praha, brno a okoli)
Ale je to s tebou těžký- kdybys měl napsáno odkud jsi, třeba by se někdo přihlásil.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Vývod LCD_BL_CC jsou katody LEDek podsvícení, na něm má být při vypnutém přístroji 0V, při zapnutém pár desítek mV (je to vlastně zpětná vazba kvůli řízení proudu přes LED).
Zaky- ano LCD z modelu IPhone 4 se do modelu Iphone 4S dá na zkoušku použít, ale nešlo by tam namontovat (jiný tvar úchytů).
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- bohumilfulin
Dekuji zatim za odpovedi. Pokud jsem koukal 4s ma jine zapojeni pinu nez 4 konektoru J4.
No ja tusim ze Angelina bude asi v cudu. Sice mam druhou ale nehci ji zase menit kdyz nemam jistotu.
Vrta mi v hlave co kdyz neco nenabehne v LCD tak procesor nebo Angelina neda povel k zapnuti podsviceni. Pac kdyz displej(ten vadny) nezapojim tak zhruba v sekundovych intervalech vibruje. Takze nejake rozeznavani pripojeni displeje tam je. A zda je to HW nebo FW ...co ja vim?
Kdo ma videt do vyvojaru? Proto se ptam zkusenejsich co jim proslo uz par kousku rukama.
Kolikrát se mě při zkoušení stane, že se mě vysmekne konektor. Opět- stačí zamknout, připojit LCD a znovu odemknout.
Co DFU? Do něho telefon nedostaneš?
Pokud ti to nějak povibrovává, tak bych spíš čekal HW vadu.
A jak jsou na tom odběry z baterie?
Robo- jo, tohle občas stává, reset je na místě.