Já myslím že to je rozumné řešení, odejít se dá vždy ale když tě chtěli vyšoupnout a nabídli odstupné nebo jiný horší místo kde bys to časem zabalil sam a bez nároků na cokoli taky bych volil odstupné.
Důležité je aby byl člověk v klidu i když se v TV stále omílá jak je tu málo práce a není to pravda práce je dost jen lidí co by chtěli dělat je jaksi stále méně. Na jednu stranu se jim nedivím když vidí zástupy nepříspusobivých odcházet s tučnou odměnou za nic nedělání proč by dělali když peníze dostanou a to je celý problém. ale to je na jinou debatu.
Přeji ti v životě klid a mír v duši pak je člověk spokojený a budoucí práce aby tě bavila. Jeden člověk mi kdysi řekl : najdi si na každé práci co budeš dělat něco proč tě bude ta práce bavit a budeš ji dělat s chutí a hlavně lépe. Jako 16 letý kluk jsem ho moc nechápal, ale dnes už vím jak to myslel řídím se tím a jsem prostě v pohodě na rozdíl od některých mých vystresovaných věčně nespokojených kolegů
Tak ať se ti v životě daří a hlavu vzhůru nikdy není tak špatně aby se to nedalo vyřešit.