PagePro 1250W komunikuje s pc ale netiskne.
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že W je ošizený E, já mám teda E a i tak je někdy pomalá (a závisí to taky na výkonu PC a OS).
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak na W7/32 chodí přes USB, paralel v mašině není. Ale pokud pošlu po síti data do mašiny s XP co má paralel, tiskne. Takže drivery pro XP co k Minoltě byly asi na W7/32 choděj.
Jirka
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
p32 píše:p32 píše:Fakt moc netiskla ? Tak to bych tipoval na problém v PC - rezidenty, bordel atd.
Dik ale to je dost nepřesné. Je to postarší stroj, P4, zacházím s OS zodpovedne a nějaký čističe u mě nejsou. Tím že tiskárna zaregistruje tisk je určitá naděje na nalezení problémů. Ovladače bych vyloučil. Jsou je jedny. Zadny služby jsem nevypínal. Antivir tam je od MS. Škoda že nemám na porovnání jiný 7/32b, porovnat podrobnosti nastavení. Nic jsem tedy neměnil v nastaveni tiskárny.
eni
Jestliže tiskárna na druhém PC/NB prostě jede a přes stejný kabel, tak není třeba nic vymýšlet a to ani s papírem a je lepší se opravdu podívat na ten PC, kde to nejde. To je jen logická úvaha a nevidím jediný jiný problém.
Takže se mrkni, co ti to blokuje či nepodporuje atd.
A ten antivir od MS odstřel, je k ničemu.
Zkusil jsem hledat reseni na netu a zacal jsem ze siroka. Do google jsem napsal tiskarna nereaguje na tisk. Zacal cist. A narazil na stranku minolty. Sice jina tiskarna, jine hlasky ale reseni zabralo, vypnout obousmernou komunikaci. Nechapu kde a kdy se tohle zasktnulo. Ja si nevzpominam ze bych po instalaci tiskarny vypinal obousmernou komunikaci. Pritom jsem tisknul. Asi na to neprijdu.
- Přílohy
-
Tiskarna.jpg- (83.76 KiB) Staženo 57 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: