Zemřel "patron domácích kutilů" pan Přemek Podlaha

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
monterjirka

#1 Příspěvek od monterjirka »

Pokud vám to uniklo, opustil nás v těchto dnech jeden z "patronů domácích kutilů" pan Přemek Podlaha.
I když tu není, ať nám ještě dlouho jeho nápady pomáhají.
kovar

#2 Příspěvek od kovar »

Koukám že tenhle měsíc začali pěkně kácet! A v parlamentu a podobných institucích ani hlava!
Lepší vrabec v hrsti nežli blechy v srsti.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Taky se mě zdá, že to ta zubatá v prosinci přehání. U nás se občas prožene, vezme ssebou dva tři lidi a pak je naštěstí na pár měsíců klid...

Ale možná je to i jinak - je to pozvání na vánoční mejdan někam jinam....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
konosuke

#4 Příspěvek od konosuke »

kovar píše:Koukám že tenhle měsíc začali pěkně kácet! A v parlamentu a podobných institucích ani hlava!

buďme rádi...přišly by noví nenažraný, ještě horší...čerta vyhnat ďáblem není řešení
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hejnicek

#5 Příspěvek od Hejnicek »

Kralovstvi by nas mozna stalo min!
Korunu, zezlo a jabko mame luxusni.
Nejakej kocar a kone by se snad jeste sehnaly.
konosuke

#6 Příspěvek od konosuke »

no knížepána už také máme...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

Hejnicek píše:Kralovstvi by nas mozna stalo min!
Korunu, zezlo a jabko mame luxusni.
Nejakej kocar a kone by se snad jeste sehnaly.
Víš, kolik by se kolem něj okamžitě nas.ralo "dvořanů", případně "dvorních dam" ???? Ludva XV. a XVI. Bourbonští jich tolik neměli ani dohromady, kolik by se jich okamžitě vyrojilo u nás...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
konosuke

#8 Příspěvek od konosuke »

právda...lépe ať sedí na zadku ve svých úřadech a štemplují nikomu nepotřebné papíry, nadělaj tak míň škody než jinde
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Habesan »

Mně překvapilo, že Receptář začal až 1987.
Sborník (časopis) Urob si sám vycházel dávno před tím.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
p32

#10 Příspěvek od p32 »

Já měl vždycky takový dojem, že Receptář je takové TV pokračování toho časopisu Udělej si sám. Prostě pro lidi, co si rádi něco udělají sami a taky, že to umí.
Mysteri

#11 Příspěvek od Mysteri »

Mne to vždy pripomenulo podobne zameraný program PAT a MAT :wink:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od ZdenekHQ »

Přemek byl dobrej, jen ke konci začal chytat hvězdné manýry a asi bylo dost těžký s ním vůbec vydržet natáčení. Nicméně to mohl být i projev stáří či nemoci, a to si takový člověk většinou vůbec neuvědomuje, takže mu to nelze ani vyčítat.

Kdoví, jací budeme my, jestli z nás někdy budou dědci, což je v dnešní době věk 80+ , popř. pro patnáctky věk 25+ :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
ZVUK2000

#13 Příspěvek od ZVUK2000 »

p32 píše:Já měl vždycky takový dojem, že Receptář je takové TV pokračování toho časopisu Udělej si sám. Prostě pro lidi, co si rádi něco udělají sami a taky, že to umí.

Udělej si sám byla v 80tých letech také TV verze a vždy se řešil resp. byl návod na jednu vëc. Pamatuje někdo?, já byl ještě děcko, ale znělku pamatuji dobře :D
p32

#14 Příspěvek od p32 »

Možná jsem na to taky občas koukal, ale už jsem to asi zapoměl. V každém případě jsou to stejné pořady jako vaření mistra Grušky a těch jiných expertů, co bysme bez nich umřeli hlady. Lidi spíše zajímá, jak to podají a hlavně když jako naprostou novinku ukážou něco, co někteří už zapoměli nebo nahradili něčím jiným. :wink:
EKKAR

#15 Příspěvek od EKKAR »

ZVUK2000 píše:
p32 píše:Já měl vždycky takový dojem, že Receptář je takové TV pokračování toho časopisu Udělej si sám. Prostě pro lidi, co si rádi něco udělají sami a taky, že to umí.

Udělej si sám byla v 80tých letech také TV verze a vždy se řešil resp. byl návod na jednu vëc. Pamatuje někdo?, já byl ještě děcko, ale znělku pamatuji dobře :D
Jo, byla animovaná, nejdřív tam pila uřízla z "pruhu tmavší barvy" čtverec, ten rašple zaoblila, po otočení o 180° do něj shora vrták udělal neprůchozí díru, štětec to natřel - a vzniklo písmenko "U", ke kterýmu doskákal zbytek nápisu "Udělej si sám"... taky se na to pamatuju. Akorát že se to vysílalo v době, kdy v domácnostech naprosto chyběly videa, na který by se to jako návod dalo zaznamenat - takhle člověk viděl jedno 10minutový vysílání a pak při vlastní realizaci vzpomínal jak u výslechu, jak že oni to v tý televizi vlastně ukazovali...?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“