Zemřel "patron domácích kutilů" pan Přemek Podlaha
Moderátor: Moderátoři
- monterjirka
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale možná je to i jinak - je to pozvání na vánoční mejdan někam jinam....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Víš, kolik by se kolem něj okamžitě nas.ralo "dvořanů", případně "dvorních dam" ???? Ludva XV. a XVI. Bourbonští jich tolik neměli ani dohromady, kolik by se jich okamžitě vyrojilo u nás...Hejnicek píše:Kralovstvi by nas mozna stalo min!
Korunu, zezlo a jabko mame luxusni.
Nejakej kocar a kone by se snad jeste sehnaly.
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Kdoví, jací budeme my, jestli z nás někdy budou dědci, což je v dnešní době věk 80+ , popř. pro patnáctky věk 25+
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
p32 píše:Já měl vždycky takový dojem, že Receptář je takové TV pokračování toho časopisu Udělej si sám. Prostě pro lidi, co si rádi něco udělají sami a taky, že to umí.
Udělej si sám byla v 80tých letech také TV verze a vždy se řešil resp. byl návod na jednu vëc. Pamatuje někdo?, já byl ještě děcko, ale znělku pamatuji dobře
Jo, byla animovaná, nejdřív tam pila uřízla z "pruhu tmavší barvy" čtverec, ten rašple zaoblila, po otočení o 180° do něj shora vrták udělal neprůchozí díru, štětec to natřel - a vzniklo písmenko "U", ke kterýmu doskákal zbytek nápisu "Udělej si sám"... taky se na to pamatuju. Akorát že se to vysílalo v době, kdy v domácnostech naprosto chyběly videa, na který by se to jako návod dalo zaznamenat - takhle člověk viděl jedno 10minutový vysílání a pak při vlastní realizaci vzpomínal jak u výslechu, jak že oni to v tý televizi vlastně ukazovali...?ZVUK2000 píše:p32 píše:Já měl vždycky takový dojem, že Receptář je takové TV pokračování toho časopisu Udělej si sám. Prostě pro lidi, co si rádi něco udělají sami a taky, že to umí.
Udělej si sám byla v 80tých letech také TV verze a vždy se řešil resp. byl návod na jednu vëc. Pamatuje někdo?, já byl ještě děcko, ale znělku pamatuji dobře
A kutilmile - nelituju tě