Lcd televizor
Moderátor: Moderátoři
-
Petax
Lcd televizor
Lcd
Když plazmu, tak jednoznačně Panasonic, kvalitní obraz, spolehlivost a nízká spotřeba, Lg nemá šancí. Když lcd tak Samsung, Sony. To ostatní pokulhává a zminovaný Mascom to je Turecko, takže obrazově a spolehlivost katastrofa. Já jsem kupoval Samsung LE32R71B. Color gamut 12.8mld a DNIE se na obraze projeví a momentalně jsou Samsung LCd bezkonkurenční
Lcd
re:
Nie je nad to mat poriadnu klasiku CRT. Neda sa porovnat CRT a napr. LCD a PLAZMA. CRT maju taky prirodzenejsí obraz tieto nove LCD a PLAZMY maju este stale taky velmi "technicky obraz" , a o zvuku ani nehovorim su to proste šunty.Nieje mozne aby som musel hlasitost na LCD alebo Plazme vytacat na "65" aby som mal pôzitok z filmu.(aj ked si zapnem vsetky vylepsenia zvuku ktore to ponuka).To aby si zakaznik kupil s lcd alebo plazmou aj domace kino
Sused ma 2 aj pol roka plazmu a po vypnuti tam ma stale uz "vypaleny" obraz.
Takze tak odo mna.
PS:a nove lcd a plazmy uz su priamo pripravene na prijem digi vysielania,aj ked si pri ladeni prepnem na anolog je to hnus.
to radsej CRT kora sa po prejdeni na DIGI vysielanie da prepnut v servisnom menu na prijem DIGI.
Re: Lcd
Kup si co chcešPetax píše:díky z azajímavé názory ale samsung přece nen žádná pořádná značka. Jsem na vážkách
Ty si vubec nepochopil o co jde, začli se tady probírat zápory lcd a plazem. Nevím co napsat na hloupu otázku- SAMSUNG není žádná značka.
Dneska vyrobci lepí výrobky, jenom aby co nejvíc ušetřlili. Otevřeš JVC a je v tom Vestel ale máš značku. A k tomu Samsungu. Nevidím věc kde by chyběla elektromika Samsung, největší výrobce LCD panelů a pamětových čipů, vyrabí plazmové panely, mobily, až k PC HDD atd... připadá ti to málo
Na otázku jakou značku odpovím toto: Ať koupíš, co koupíš, nikdy nemáš jistotu, kde se chassis vyrobilo a jakej budeš mít zrovna použitej display. Každá firma má více variant. Prostě kup, co se ti líbí a pokud za to hodláš dát víc peněz, tak si spočti, za jak dlouho bude ve tvém kraji digitální vysílání a jestli není třeba lepší rok počkat.