Nové podvody s elektřinou a plynem ?
Moderátor: Moderátoři
Ano souhlasím s tím že každý se musí nějak živit a i tohle je práce ale ruku na srdce kdo slušný půjde dobrovolně podvádět lidi? Na to musí mít člověk náturu a ta arogance některým přebývá natolik že nemusí ani promluvit a člověk ví vo co jde a tyto si velmi rád vychutnám.
Příklad:
Na náměstí když jsem procházel mne oslovil mladík že má pro mne skvělou nabídku a jestli bych nechtěl telefonovat za polovic nákládů. Podotýkám že jsem v té době měl desetikorunový tarif od Vodafonu. Takže jsem se zastavil mile jsem se na mladíka usmál a pravil tak povídejte. No a on začal mluvit a mluvit až se dostal k otázce jak se mi to líbí. No jasně že se mi to líbilo a říkám mu kde to mám podepsat to všecko co mi slíbil za pouhých 5korun je prostě super nabídka. Znova připomínám měl jsem tarif za 10Kč. A on ják za 5korun a začal prchat no tak jsem na něj skrz celé náměstí volal že tu slevu chci ať ho někdo zastaví a k mému užasu ho zastavil městský policajt v domění že mne okradl.
U jedné nabídky půjčky jsem otázkami přivedl dívenku k tomu, že mi sama řekla, že jejich nabídka NENÍ výhodná (RPSN nevěděla, co vůbec je, musela se přeptat(25%))..
Ale k Bohemia Energy přešla kdysi s tchýně a nedlouho nato známá (důchodkyně), tuším obě s elektrikou. Co jsme zažili- to se nedá ve zkratce napsat. BE nemá normální kontaktní místa, na dopisy nereagují, co slíbí po telefonu, neplatí... A ani nevím, jestli opravdu něco ušetřily.
Jirka
O kabelovce a podobných službách jsem se tu už zmiňoval dřív na jiném místě.
Na druhou stranu - každý kouká být z něčeho živý, tak ocením, když někdo z nich projeví větší záblesk znalostí v oboru, přestože vím, že ho za chvíli stejně odmítnu. Oni totiž vesměs nepodvádějí zákazníky vědomě, jen ten podfuk zprostředkují v dobré víře, že skutečně nabízejí levnější služby. Tak, jak to do nich nahustili při školení.
Asi mě ale už mnoho z těchto služeb zařadilo na černou listinu a už se ani nesnaží. To si nestěžuji, ale raduji se.
- kevin_mitnick