Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Eleman píše:Chtěl jsem koupit včera sadu stupňovitých vrtáků, bohužel hodinu po otvíračce v obou obchodech beznadějně vyprodáno. Tak jsem alespoň vzal sadu diamantových frézek a řezací kotoučky.
Jo, já tam byl v 7,15 a tyhle stupňovitý jsem tam viděl poslední. Oproti fotce z letáku v sadě krom 2 kuželáků vrtáků byl ještě jeden na zahloubení pro kuželový hlavy a druhej na boční frézování třeba sádroše nebo dříví.
Jirka
velmi nás mrzí, že se Vám nepodařilo sehnat Vám požadované zboží.
Obecně platí, že naším cílem není prodávat málo zboží a klamat zákazníky. Je tomu naopak. Jsme obchodníci a snažíme se odprodeje maximalizovat. Zároveň nás omezují některé objektivní překážky. V našich prodejnách je jen omezený prostor pro spotřební zboží a nové zboží uvádíme do prodeje dvakrát týdně. Je tedy jasné, že obrátkovost zboží musí dosáhnout určité úrovně, aby se nové zboží na prodejní plochu vešlo a zároveň bylo starší plynule odprodáváno. Především u nového zboží je pak těžké odhadnout zájem zákazníků, proto se nám v některých případech stává, že jsme první den a dokonce v prvních hodinách vyprodáni. Věřte, že se nám ale stává i pravý opak.
Sady vrtáků byly v koších zastoupeny ve stejném poměru, proto je dost pravděpodobné, že právě tato jedna sada je mezi zákazníky žádanější než ostatní druhy vrtáků. Z každé proběhlé akce se snažíme učit a přizpůsobovat nabídku zboží tržní poptávce. Stejná situace platí bohužel i pro pánský textil.
Ještě jednou se Vám velmi omlouvám, že se Vám nepodařilo sehnat Vámi požadované zboží.
Hezký den
S pozdravem
Ondřej Meloun