Zkušenosti s nákupy v LIDLu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Jimmi2

#376 Příspěvek od Jimmi2 »

Nemáte někdo vyzkoušený momentový klíč, který se občas v Lidlu nebo Penny pravidelně objevuje tak za 450,- peněz.....?
Profi výrobek stojí v řádu tisíců a když to člověk nepoužívá denně, tak se to asi moc nevyplatí.
Eleman

#377 Příspěvek od Eleman »

Měl jsem ho půjčený a v pohodě. Jen ta stupnice pro nastavení momentu mi přijde poněkud krátká, takže přesnost asi nic moc, ale kdy je to až tak potřeba. Na takový domácí žvýkání asi stačí.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
jiriS
Kontaktovat uživatele:

#378 Příspěvek od jiriS »

Momenťák si syn kdysi koupil, už ho má zavařený. Ale pokud to není na profi práci, chvíli vydrží.
Jirka
Jimmi2

#379 Příspěvek od Jimmi2 »

Začal se protáčet? Co s ním syn vyváděl.....?
rnbw

#380 Příspěvek od rnbw »

Pred Vianocami v Lidli otec kupil akumulatorovy vysavac. Po Vianociach isiel na reklamaciu, pretoze akumulator dozil :lol:
Celeron

#381 Příspěvek od Celeron »

Eleman píše:Chtěl jsem koupit včera sadu stupňovitých vrtáků, bohužel hodinu po otvíračce v obou obchodech beznadějně vyprodáno :evil: . Tak jsem alespoň vzal sadu diamantových frézek a řezací kotoučky. :lol:

Jo, já tam byl v 7,15 a tyhle stupňovitý jsem tam viděl poslední. Oproti fotce z letáku v sadě krom 2 kuželáků vrtáků byl ještě jeden na zahloubení pro kuželový hlavy a druhej na boční frézování třeba sádroše nebo dříví.
Jirka
jiriS
Kontaktovat uživatele:

#382 Příspěvek od jiriS »

Opravoval s ním auta, sice ne "profesionálně", ale taky ne málo. Co se přesně stalo, si nevybavuji, zeptám se ho.
Jirka
Kvicala_r

#383 Příspěvek od Kvicala_r »

rnbw píše:Pred Vianocami v Lidli otec kupil akumulatorovy vysavac. Po Vianociach isiel na reklamaciu, pretoze akumulator dozil :lol:

A zkoušeli jste ho nabít? :lol:
Já včera šel pro stupňovité vrtáky a taky sem nepochodil :( No hold příště...
rnbw

#384 Příspěvek od rnbw »

Ano, hned sa rozsvietila zelena LED, ze je nabite. Napatie na akumulatore (su tam dva li-ion clanky) bolo asi 8,4V, po odpojeni nabijacky to hned klesalo... Proste "kvalitne" cinske clanky.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#385 Příspěvek od jjilek »

Mám naštěstí dobré zkušenosti při reklamaci. Takže když se mi něco líbí, tak to většinou koupím (tedy pokud nezaspím). Naštěstí jen snad 2x.
p32

#386 Příspěvek od p32 »

Kvicala_r píše:Já včera šel pro stupňovité vrtáky a taky sem nepochodil :( No hold příště...

A kdes byl ? Jsou tady 3 a v některém jsem je viděl.
Kvicala_r

#387 Příspěvek od Kvicala_r »

Aktuálně Nový Jičín. Poprosil sem "vzdálenou" ruku v Pv, zatím nemám ZV. Bylo tam těch různých sad ještě celkem dost, ale už to nějaká popelka přebrala.
starecd

#388 Příspěvek od starecd »

Tak jsem psal dotaz na ty stupňovité vrtáky a tady je odpověď. Mimochodem, pokud bude mít někdo čas při příští akci, ať poreferuje a byl bych vděčný i za zprávu jestli odpoledne(při akci) někde mají trika velikosti XXL.
velmi nás mrzí, že se Vám nepodařilo sehnat Vám požadované zboží.

Obecně platí, že naším cílem není prodávat málo zboží a klamat zákazníky. Je tomu naopak. Jsme obchodníci a snažíme se odprodeje maximalizovat. Zároveň nás omezují některé objektivní překážky. V našich prodejnách je jen omezený prostor pro spotřební zboží a nové zboží uvádíme do prodeje dvakrát týdně. Je tedy jasné, že obrátkovost zboží musí dosáhnout určité úrovně, aby se nové zboží na prodejní plochu vešlo a zároveň bylo starší plynule odprodáváno. Především u nového zboží je pak těžké odhadnout zájem zákazníků, proto se nám v některých případech stává, že jsme první den a dokonce v prvních hodinách vyprodáni. Věřte, že se nám ale stává i pravý opak.

Sady vrtáků byly v koších zastoupeny ve stejném poměru, proto je dost pravděpodobné, že právě tato jedna sada je mezi zákazníky žádanější než ostatní druhy vrtáků. Z každé proběhlé akce se snažíme učit a přizpůsobovat nabídku zboží tržní poptávce. Stejná situace platí bohužel i pro pánský textil.

Ještě jednou se Vám velmi omlouvám, že se Vám nepodařilo sehnat Vámi požadované zboží.

Hezký den

S pozdravem

Ondřej Meloun
Kvicala_r

#389 Příspěvek od Kvicala_r »

Díky za info. Pak by bylo vhodné je požádat o info, kdy toto zboží bude znovu v akci - jako obchodníci by měli vítat takovou sháňku po jejich artiklu :)
Sesi

#390 Příspěvek od Sesi »

Já byl hned ten den odpoledne (ráno se tam pracující nedostane) ve dvou Lidlech, které mám po cestě z práce, chtěl jsem vidět provedení právě těchto vrtáků a v obou obchodech byly právě tyto vrtáky vyprodané, jinak tam ostatního byly mraky. A to jeden Lidl je trochu "mimo", kde jsem zatím sehnal vše i třeba pro známé, co jinde nebylo.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“