Prosil by som niekoho skúsenejšieho o radu: úplne funkčný notebook HP (s legálne nainštalovanou Vistou) ktorý som doteraz používal a mal som na ňom nainštalovaný aj Skype so svojim menom (účtom), som sa rozhodol prenechať na používanie manželke. Manželka mala na predchádzajúcom PC (ktorý bol už zastaraný a vyradili sme ho) tiež nainštalovaný funkčný Skype s jej vlastným menom (účtom). Myslel som si že keď odinštalujem Skype na NTB a nainštalujem ho znova, tak len nastavím do novej inštalácie manželkine údaje (meno a heslo) a bude všetko v poriadku. Lenže nie je. Samotný Skype sa mi prostredníctvom Nastavenia dá odinštalovať, ale nedá sa mi odinštalovať program Skype Click to Call (asi 12 MB) - oznámi mi že uvedený účet je už vytvorený. Po novej inštalácii mi automaticky spustí funkčný Skype, ale zase s mojim menom a heslom. Chcem ešte uviesť že po zmazaní Skypu som vymazal jeho zložku aj v Program settings a pred novou inštaláciou som reštartoval.
Především si zruš ve Skypu zaškrtnutí "spustit s Windows" a pak si můžeš nastavit nový účet. Click to call je do jisté míry nezávislý a při instalaci Skypu lze odškrtnout, že se instalovat nemá. Odinstalovat půjde když nebudeš přihlášený do Skypu.
Ani nie tak chyba, ako moja pomerne hrubá neznalosť. Presne tak ako mi radili, keď som sa odhlásil, zrušil som zaškrtnutie "Spustiť pri štarte Windows" a po nasledovnom reštarte mi už ponúklo možnosť vložiť manželkino meno a heslo. Potom som opätovne zaškrtol možnosť spustenia po štarte a vybavené. Ešte raz vďaka.