Inštalácia Skype

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kingjanbb

Inštalácia Skype

#1 Příspěvek od kingjanbb »

Prosil by som niekoho skúsenejšieho o radu: úplne funkčný notebook HP (s legálne nainštalovanou Vistou) ktorý som doteraz používal a mal som na ňom nainštalovaný aj Skype so svojim menom (účtom), som sa rozhodol prenechať na používanie manželke. Manželka mala na predchádzajúcom PC (ktorý bol už zastaraný a vyradili sme ho) tiež nainštalovaný funkčný Skype s jej vlastným menom (účtom). Myslel som si že keď odinštalujem Skype na NTB a nainštalujem ho znova, tak len nastavím do novej inštalácie manželkine údaje (meno a heslo) a bude všetko v poriadku. Lenže nie je. Samotný Skype sa mi prostredníctvom Nastavenia dá odinštalovať, ale nedá sa mi odinštalovať program Skype Click to Call (asi 12 MB) - oznámi mi že uvedený účet je už vytvorený. Po novej inštalácii mi automaticky spustí funkčný Skype, ale zase s mojim menom a heslom. Chcem ešte uviesť že po zmazaní Skypu som vymazal jeho zložku aj v Program settings a pred novou inštaláciou som reštartoval.
warp

#2 Příspěvek od warp »

Proč odinstalovávat, stačí jen zadat jiné jméno ! Zkusil bych CCleaner na tu pomršenou instalaci.
serviceman

#3 Příspěvek od serviceman »

Především si zruš ve Skypu zaškrtnutí "spustit s Windows" a pak si můžeš nastavit nový účet. Click to call je do jisté míry nezávislý a při instalaci Skypu lze odškrtnout, že se instalovat nemá. Odinstalovat půjde když nebudeš přihlášený do Skypu.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
kingjanbb

#4 Příspěvek od kingjanbb »

Ďakujem pekne všetkým, ktorí mi poradili. Problém je vyriešený.
ok1hga

#5 Příspěvek od ok1hga »

a kde byla chyba ?
kingjanbb

#6 Příspěvek od kingjanbb »

Ani nie tak chyba, ako moja pomerne hrubá neznalosť. Presne tak ako mi radili, keď som sa odhlásil, zrušil som zaškrtnutie "Spustiť pri štarte Windows" a po nasledovnom reštarte mi už ponúklo možnosť vložiť manželkino meno a heslo. Potom som opätovne zaškrtol možnosť spustenia po štarte a vybavené. Ešte raz vďaka.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“