Zdravím, dostal se mi do rukou tento poměrně raritní radiomagnetofon (K103 ANP471 - Delta) se závadou v přijímači, schema se mi nepodařilo najít, pokud by někdo mohl poskytnout, byl bych moc vděčný. Nicméně i bez schématu se mi podařilo "vypípat" závadu - vypadá to na vadný IO stereodekodéru, na výstupu z MF signál nf ještě je a za dekodérem ticho. Problém je v tom, že na IO dekodéru nejde přečíst název obvodu, rozluštil jsem jenom poslední znaky ....10D. Tak nevím, možná by se mohlo jednat o dekodér A4510D, ale netuším kde ho sehnat nebo čím nahradit. Na netu se všude prezentuje A4510D=TCA4510, ten sice prodejci nabízí, ale jeho datasheet nikoliv.. Pokud by někoho něco napadlo ohledně náhrady, nebo by se mu tenhle IO(tedy pokud je to on) válel v šuplíku, budu ho celý týden všude chválit
Pro pořádek přikládám "datenblatt" od tý asi původní A4510D, možná se bude někdy někomu hodit.
Ještě poznámka, ten TCA4510 se asi vyskytuje ve dvou verzích - DIL18 a DIL22, ale daťák jsem nenašel ani k jednomu z nich.