p32, pointa je ale v tom, ze tych aut, co nemaju diagnostiku, uz moc nechodi, a ak chodia, tak su to bud diesle s cisto mechanickym cerpadlom, kde nie je vobec co merat, alebo jednoduche benziny, kde merat naozaj ani netreba

Moje rady su skor pre tych, ktori vahaju, ci nieco take drahe kupit, alebo nie, aby potom neboli zbytocne sklamani, ze to bud vobec nevyuziju, alebo s tym nebudu vediet aj tak nic robit

Ale samozrejme, kto chce, nech si kludne aj ten 8-kanal kupi, preco nie, je to dobry pocit, vidiet signaly na vlastne oci, hlavne vtedy, ak clovek vie, ako maju vyzerat

Este ma napadlo - prudovymi kliestami sice zmerias jednotlive kompresie, ale zial podobne, ako uchom, iba relativne, vidis rozdiely medzi valcami, ja ak chcem hlavne na diesli vediet mechanicky stav motora, potrebujem vediet absolutne tlaky, cize meraniu sa tak ci tak nevyhnem a osciloskop je mi nanic, v skutocnosti merak kompresii dieslov ma stal viac ako osciloskop, podobne merak na trysky, kde je osciloskop takisto nepouzitelny, ten bol este drahsi, no viem, ze ich vyuzijem ovela viac, ako osciloskop, ktory mam mimochodom tiez, no zapada prachom