Překvapení Eurocase
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Překvapení Eurocase
A kutilmile - nelituju tě
Problémy mají lidi s PC kolem 6. až 8. roku spíše s deskama a to ani kvůli elytům (dodávám jen Gigabyte nebo Intel desky), ale proto že už je pomalá sběrnice na nové sofwarové zázraky a potřebují přezbrojit.
HDD značky SeaGate už taky nekupuju, protože firmu SeaGate nejdřív sežral Samsung a pak po předloňským vyplavení výrobních fabrik v okolí thajskýho Bangkoku šly do kopru obě značky - Samsung 1TByte mi odešel na nefungující pohon ploten (asi driver motoru) 14 dní po záruce, samozřejmě plnej dat.... Naštěstí ne životně důležitejch a co bylo důležitý, podařilo se obnovit ze záloh. Tudíž za mne už taky jen WD a pokud možno Black Edition se 60 měsíční zárukou...
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Eurocase se pos.ral jako značka někdy kolem let 2008-9, to stál opravdu za hojno.
HDD značky SeaGate už taky nekupuju, protože firmu SeaGate nejdřív sežral Samsung a pak po předloňským vyplavení výrobních fabrik v okolí thajskýho Bangkoku šly do kopru obě značky - Samsung 1TByte mi odešel na nefungující pohon ploten (asi driver motoru) 14 dní po záruce, samozřejmě plnej dat.... Naštěstí ne životně důležitejch a co bylo důležitý, podařilo se obnovit ze záloh. Tudíž za mne už taky jen WD a pokud možno Black Edition se 60 měsíční zárukou...
Pokuxd jde o disky starsiho data (tak do 200GB ATA), tak nejvice vadnych s ve firme seslo k likidaci prave disku WD.Ve srovnani s ostatnimi znackami mozna 10x tolik. Posledni roky jeste neni tolik vyrazeno k likvidaci, aby to bylo vyznamne.
Za posledních min. 6 let si nemohu stěžovat na jediný Eurocase zdroj a HDD Seagate, které jsem nakoupil. HDD Samsungů jsem nakoupil výrazně málo a tam se naštěstí také zatím nic nepokazilo. Mám prostě už vybrané značky, které jsou tady spolehlivé a funguje to. Ostatní neriskuji po tom, co jsem viděl ten seznam reklamací na ně.
- Peterseal
http://diit.cz/clanek/eurocase-eco-85-5 ... cenze-test
Okolo roku 2000 to bola tragedia - tam vyschol elyt a potom to horelo aj s komponentami PC. Ked sa to tragicke zapojenie standby zdroja prestalo pouzivat, tak som odvtedy nevidel odpalene cele PC od zdroja.
Tiez mam nejake zdroje, ktore uz mnoho rokov bezia 24/7. AT aj ATX. Z ATX zdrojov sa mi osvedcili Macron power - predavane ako DTK alebo MPA-88X, s fialovo-bielou nalepkou "AMD INTEL ATX12V TEST PASS". Poznaju sa aj podla toho, ze maju nestandardne farby kablov, napriklad 3,3V je fialova. Su tam masivne chladice a dobre dimenzovane suciastky, akurat treba po case elyty vymenit, ked sa nafuknu.
PvvS píše:Od jistý dobym kdz mi zdroj vzal seou kromě HDD všechno, tak kupuju zásadně vyšší třídu a v poslední době jenom Fortron a Chieftec.
Fortron s CapXon+Teapo, které tam cpou už hromadu let?
http://www.hardwaresecrets.com/printpag ... eview/1610
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA