Zkušenosti s nákupy v LIDLu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
starecd

#406 Příspěvek od starecd »

Když jsem si to přiblížil, tak vidím, že je stejně blbě ušité, tak jak jsem dnes viděl. Kde na ten mustr byli nevím, ale klasické tričko je stejně široké po celé délce a jen vykrojené pro rukávy, které jsou na to přišité. Tento bazmek má rukávy přišité někde v polovině ramene, potom to v ramenou nesedí ani když je správná velikost. Toto je klasika. A na druhém je ten bazmek.
Přílohy
strih-triko.jpg
(132.76 KiB) Staženo 50 x
175-letni-pletene-tricko-strih.gif
(9.41 KiB) Staženo 41 x
Naposledy upravil(a) starecd dne 02 úno 2015, 16:00, celkem upraveno 2 x.
konosuke

#407 Příspěvek od konosuke »

No mně se líbí...přiložené CD Rocks (1976) je ilustrativní, v sestavě nebylo.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
starecd

#408 Příspěvek od starecd »

Já neříkám, že je škaredé, ale má špatný střih, ala ženský.
konosuke

#409 Příspěvek od konosuke »

Asi jsem ho amatérsky nafotil.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
starecd

#410 Příspěvek od starecd »

Nafocené to máš dobře, ale střih, je na hojno.
EKKAR

#411 Příspěvek od EKKAR »

Žádný na hojno - SKUTEČNĚ TO JE STŘIH NA BABU.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Standa99

#412 Příspěvek od Standa99 »

To je schválně, aby vynikly bicepsy :)
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
kejki

#413 Příspěvek od kejki »

Je to přiléhavý střih a tam by T-střih dělal v podpaží záhyby. Košile a saka mají také tvarovanou rukávovou hlavici a nejsou pro ženský.
starecd

#414 Příspěvek od starecd »

kejki:naprosto nesouhlasím, žádné záhyby tričko s původním střihem nedělá a pokud vím, volnočasové oblečení má být pohodlné, tak sem netahej košile a saka. A navíc potom nesedí velikosti. Když takové triko oblečeš trup je normální, volný, rukávy jsou jak u žížaly, tak to vypadá úžasně.
roverider

#415 Příspěvek od roverider »

nemáte někdo náhodou stojanovou vrtačku a vibrační pilu (multifunkční nástroj) což bude od čtvrtka v prodeji- docela by mě zajímala jejich (ne) kvalita jelikož stojanová vrtačka by se hodila
roverider

#416 Příspěvek od roverider »

nemáte někdo náhodou stojanovou vrtačku a vibrační pilu (multifunkční nástroj) což bude od čtvrtka v prodeji- docela by mě zajímala jejich (ne) kvalita jelikož stojanová vrtačka by se hodila
PavelFF

#417 Příspěvek od PavelFF »

Vrtačku nemám, ale když už se to tu tak probírá , koupil jsem si stojan na vrtačku .
Bude to tento: http://akce.najdislevu.cz/396409-stojan-na-vrtacku.html
Vypadal v pohodě, ale zjistil jsem, že při finálním zatlačení do obrobku celá svislá osa s vrtačkou uhne do strany o pár mm, než bylo namířeno před zatlačením. Vrták ujíždí během vrtání bokem a díra je šišatá. Spolu se svářečkou co vyvaří dvě elektrody a pak se vypne, to způsobilo, že si teď dávám s nakupováním nářadí v Lídlu hodně dlouhou pauzu. Asi už nafurt.
p32

#418 Příspěvek od p32 »

Ta stojanová vrtačka vypadá slušně. Žádný "pákový" systém, ale přes ozubené kolo a dost silný stojanový klacek. Co se mi osobně nelíbí, tak je hlavička na klíč. Zajímala by mě ale spíše hlučnost při převodech rychlosti.
A potom taky stabilita, základna v poměru k hlavičce je dost malá.
Ten stojan od PavlaFF je zmetek už z výroby, takže se nikdo nemůže divit.
Celeron

#419 Příspěvek od Celeron »

Tak to dones ňákýmu šikuloj ať ti tam dá do pojezdu pouzdra z delrinu (poyamid, eracetat apod.) Já jsem takhle jednu malou stojanovku zachránil, už zase vrtá 0,8 mm plošáky. Co ten svěráček, taky na hou-nou?
Jirka
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#420 Příspěvek od otakarv »

Dalo by se říci že takovou stejnou vrtačku mám doma, malinko odlišná, jiný výrobce ale parametry myslím shodné. Před léty jsem jí koupil v železářství neboť v OBI Opava jí už neměli kde na ní byla akce. Tenkrát jsem ještě nevěděl podrobnosti o akcích které jsou jako dnes časově omezené a než jsem se "rozhoupal", akce byla u konce a stojanové vrtačky fuč :cry: .
V OBI byla cena tuším něco kolem 1500Kč v akci, já jsem jí tenkrát nutně potřeboval a zároveň jsem si mylně myslel že už nikdy nebudou tak jsem šel hledat po jiných obchodech až jsem na jednu poslední natrefil v železářství za nějakých 3500Kč tuším, čili jednou tolik co v OBI.
Jsem s ní vcelku spokojen, rychlosti se mění tak, že se nejdříve odšroubuje šroubek na vrchním krytu který se odklopí, na motoru se uvolní napínací šroub, přehodí se klínový řemen na potřebný převod (jsou tam třístupňové řemenice na motoru a vřetenu), našponuje se řemenice odtlačením motoru a následným přitažením napínacího šroubu se zajistí poloha, přiklopí se víko a šroubkem zajistí. Když je vrchní kryt odklopený tak je zmáčknutý spínač který odpojuje ovládání od napětí aby se nemohl zapnout motor. Chod vrtačky je někdy dosti hlučný (vibruje vrchní kryt) záleží také na zvolené rychlosti, přišroubování vrchního krytu. Na to mé občasné vrtání mi plně vyhovuje, pouze motor je dosti slabý při vrtání větším vrtákem do kovu. Někde jsem četl o úpravě výměnou původního motoru za výkonnější, momentálně nevím kde, možná někdo ze zdejších to již takto řešil tak může poreferovat.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“