Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
Když chceš plandavé, stačí zvolit jiný obchod.
Limitujícím faktorem se jeví stolek- pruží. Po čtyřech 7mm dírách do hliníku tloušťky 5mm a jedné 7mm díře do plíšku z Merkuru a po dalších cca 5 min chodu naprázdno je motor teplý- 1400ot/min 500W S2 15min.
Svěrák se ke stolku přišroubje velmi blbě- Tšrouby avšak hlava se nemá o co zachtit takže se protáčí.
Na díře v plechu je znatelné, že je trochu do trojúhelníku -čím je to způsobeno - měkkým vrtákem nebo vůlemi či něčím úplně jiným?
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
roverider píše:Takže vrtačku jsem si koupil, podstavec je výlisek z 2mm plechu, stolek taktéž.
Tak já je mám masívní, odlitky z asi temperované litiny, řemeničky také, motor se zahříva taktéž po krátké době vrtání, ale jak jsem psal na to moje občasné vrtání pár děr mi zcela vyhovuje.
Jaký je hluk u té Tvé vrtačky, vibrují kryty?
Při běžném vrtání, kde zas nezáleží na nějaké desetině, je vůle ve vřeteni u stojanovky spíš ku prospěchu. Pokud není nějaký vrták nabroušen přesně symetricky, a to při ručním broušení není nikdy, tak vůle ve vřeteni tohle vyrovná. Jinak by se vrták namáhal na ohyb.roverider píše:.. Nezdá se, že by ve vřeteni byla nejaká významná vůle.
otakarv píše:roverider píše:Takže vrtačku jsem si koupil, podstavec je výlisek z 2mm plechu, stolek taktéž.
Tak já je mám masívní, odlitky z asi temperované litiny, řemeničky také, motor se zahříva taktéž po krátké době vrtání, ale jak jsem psal na to moje občasné vrtání pár děr mi zcela vyhovuje.
Jaký je hluk u té Tvé vrtačky, vibrují kryty?
taky vibrujou, já ten stolek asi budu muset na straně naproti sloupkupodpírat protože jakmile trochu víc zaberu tak se o nějakej tem milimetr zapruží dolů
- Přílohy
-
bity.jpg- (12.92 KiB) Staženo 63 x
Vyrobeno v PRC to snad není třeba zdůrazňovat.
- Přílohy
-
Auriol.jpg- (33.56 KiB) Staženo 59 x
- scorpions-cz
http://www.tipa.eu/cz/cisticka-ultrazvu ... l/d-83918/