Jde udělat pěkná bastlírna v bytě?

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jenyk

#16 Příspěvek od Jenyk »

To určitě ne:
Jenyk píše:Potřebuji si udělat doma bastlírnu na občasné hokusy pokusy (občasné opravy starší elektroniky, ke které jsem přišel). Moc rozjíždět se nechci...
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Je to tak, je nutnej uzavřenej prostor umožňující nechat na stole rozdělanou práci a zavřít dveře, aniž by to vyvolávalo prudký emoce nebo dokonce nějaký odvetný reakce. Mít jen místečko někde v koutě znamená to uklízet vždycky když člověk zvedne zadek ze židle, aby se nedočkal toho, že se mu z toho začne zásluhou kohokoliv něco ztrácet. Neznalí nechápou, ale spousta těch našich "vercajčků" je prostě nejdokonalejší na nejrůznější šťourání, tahání nitek, ustřihování zalomenejch nehtíčků, trhání chloupečků zpod nosu a podobně - a co se jednou TAKTO osvědčí, toho už se nedohledáme... A to nemluvím o malejch i větších potomcích, který pořád něco zajímá - pod dozorem, v naší přítomnosti je to vítanej zájem, ale běda když vytáhneme paty...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

Najhorsie je, ked mas na stole nieco rozrobene a musis to odkladat.
hafca

#19 Příspěvek od hafca »

Proto mám pidi bastlírnu ve skříni. :D Na velké věci to není, ale na malé úplně v pohodě. Přestanu dělat, zavřu a je uklizeno.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Rostav

#20 Příspěvek od Rostav »

Když jsem bydlel v paneláku, tak jsem v prostoru za skříněmi u vstupních dveří do bytu postavil regál se stolem. Dal závěs a vesele kutil. Jen ta moje neměla pro to moc pochopení. Zejména když jsem ladil rádia. Problém byl, když jsem delší dobu pájel. Nedalo se to pořádně odvětrat.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“