Sháním schema sporáku MORA 3370

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Sháním schema sporáku MORA 3370

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající , hlavně znalce ohryzka . Měl by někdo k dispozici schema výše zmíněného stroje ? Můj dvorní automechanik je klidný , narozdíl od jeho ženy . "Nejde" trouba . Nejsem to já , ni kolega . Tipy na častou závadu jsou od praktiků , nikolivěk teoretiků , vítány . Děkuji .
sr71

#2 Příspěvek od sr71 »

schéma, sice nic moc kvalita, by mělo být tohle, ale myslím že se obejdeš i bez něj. Pokud nejde vůbec trouba tak nejspíš přepínač, někde upadlý drát popř. termostat, ničím jiným to být nemůže. Pokud jsou tedy přítomny všechny tři fáze v napájení.
Přílohy
3370.jpg
(138.57 KiB) Staženo 35 x
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Děkuji ti , každá info dobrá . Já tohle nedělám , ale tomu kdo pomáhá mně ... Doufám , že nebudu muset zvedat desku s plotnami . Ještě ani nevím , jak se sundává sklokeramika .
Naposledy upravil(a) BOBOBO dne 16 bře 2015, 06:42, celkem upraveno 1 x.
sr71

#4 Příspěvek od sr71 »

nejsem si ted úplně jistý, jestli pro přístup k přepínači je potřeba odklopit desku s plotnama, ale nic na tom není, mělo by stačit vyšroubovat dva šrouby vepředu nahoře v bočnicích
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Takže nakonec napadané zkorodované kusy plotýnky nad přepínačem . I to tam hořelo . Demontáž , vyklepání , vysání a OK . Jo jen ty dva boční šrouby a sporák se rozpadne na díly .
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“