Rozmnožení předlohy plošného spoje
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Rozmnožení předlohy plošného spoje
Vytvořím si předlohu pro nažehlování ta předloha je ve formátu pdf vytiskne se mi pouze jedna a já bych potřeboval když jsi to půjdu do copycentra vytisknout na laserové tiskárně aby se vytisklo co nejvíce exemplářů samozřejmě podle velikosti předlohy na jeden foto papír formátu A4 nemusím podotýkat aby každá kopie byla stejných rozměrů protože to by pak pozbylo smysl nevíte jak to udělat ? díky
- Přílohy
-
predloha.pdf- (5.62 KiB) Staženo 219 x
mohu posloužit ... nakopčit co A4ka umožní a v pdf formátu. Jen mi uniká velikost DPS ... je to bez "rámečku" (& "dimension" v Eaglu). Ty spoje plošek máš úmyslně tenké jak vlas ... ? Horní a spodní řadu plošek máš s roztečí "jak to růčo šlo" (v malování z Windows)???
JInak delat podobne upravy ve wordu nebo v malovani je uchylnost. Pdfko je urceny pro tisk a co jde je v krivkach. Takze nejlepsi na to je pouzit vektorovej soft. Ja pouzivam svobodnej Inkscape, pomoci funkce "dlazdit klony" je to za par kliknuti hotove.
- Přílohy
-
predloha_234_1.pdf- (81.06 KiB) Staženo 124 x
- patrikvarga
Centrovať sa mi to nechcelo.
- Přílohy
-
predloha_234A.pdf- (107.57 KiB) Staženo 125 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
zedisdet píše:A nebylo by jednodussi koupit uz hotovej plosnak? Urcite se neco takovyho dela a uz je to i predvrtane.
JInak delat podobne upravy ve wordu nebo v malovani je uchylnost. Pdfko je urceny pro tisk a co jde je v krivkach. Takze nejlepsi na to je pouzit vektorovej soft. Ja pouzivam svobodnej Inkscape, pomoci funkce "dlazdit klony" je to za par kliknuti hotove.
Máš pravdu s těmi tenkými spoji jak to udělal ty tak to se mi líbí ale já jsem mezi tím přehodnotil rozměry plošného spoje a taky beru v potaz nepájivé pole aby mě to vůbec vlezlo do toho pole můžeš mi zvětšit ty spoje mezi pady? nebo jak to udělat ve Proteus 8 ? díky
- Přílohy
-
PCB Wifiserver.pdf- (99.99 KiB) Staženo 114 x
- patrikvarga
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
plošný spoj.jpg- (136.43 KiB) Staženo 88 x
A to ze mas ty horni a dolni pajeci plosky rozhazene, to je schvalene? Radsi jsem stim nehejbal, ale prijde mi ze jsi to tam prdnul jen od ruky.
- Přílohy
-
pcb_wifiserver_871_1.pdf- (114.88 KiB) Staženo 96 x