Povinné ručení -> navýšení poplatku -> výpověď
Moderátor: Moderátoři
Povinné ručení -> navýšení poplatku -> výpověď
Už jste to takhle někdo vypověděl?
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Tak jsem dal vypoved a uzavrel novou smlouvu. Platim na jednom aute stejne jako loni a na druhem jeste o 150Kc mene. Za celou dobu co mam papiry jsem jeste nemel zadne plneni, tak me to docela nasralo. Loni jsem to podstupoval take. Loni bylo navyseni kvuli hasicum, letos pry kvuli novemu OZ.
Je to zlodejna a bordel.
- Přílohy
-
wustenrot.png- (22.99 KiB) Staženo 83 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Zeptali se, jakou cenu má ta konkurence a že mi ji dají taky. A dali. Záleží na pojišťovně.
Jsou to hajzlíci - dokud se neozveš, sleva nebude. Je to stejné u pojišťoven, u bank s hypotékami ,....
Ale cena taky závisí na limitu plnění, kdybys třeba způsobil převrácení kamionu s luxusními auty , tak by možná některý limit netačil. Ale nevím jak by se to potom řešilo.
- Přílohy
-
povinne_ruceni.png- (53.82 KiB) Staženo 88 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- scorpions-cz
Pojišťovnu měnit nebudu ,máme tam s manželkou všechny pojistky (životka,penzijko apod) ,kakže tomu ústavu nasypu přes 80 000Kč ročně. Díky tomu mám i velmi solidní povnný ručení na obě auta.
Stejně každý rok ve výročí vypovím a uzavřu znovu. Buď je to o něco levnější nebo stejné. Pokud to vyjde stejně tak má kámoška(u který ty smlouvy uzavírám) aspoň provizi z nově uzavřený smlouvy