Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Na stokorunové rozdíly bych se vys.ral, ale když už existuje lačný pojišťovací trh, kde jsou více jak tísickorunové mezery (za jedno a to samé), tak bych byl kkt, kdybych to nevyužil
Tak mi to taky došlo. O cca 1000,- více. Nejhorší je, že v hledání nejlevnějšího se u nikoho níž nedostanu a u stávající ČSOB je to nejlevnější. Sleva max 10% za uzavření po netu + lékarnička..........
Našel jsem Slavia za 2700,-. Bez ničeho, 35 milionů.. A po delším hledání přece jen 600,- dolů. 100+100 milion, nadstandartní asistence, živly. 4252,-Kč. A sklo zdražili hodně moc, na 1500. Banda jedna.
Už jsem mezi vámi. Dnes mi dorazilo zdražení o 212.-Kč/rok. Nejdřív jsem myslel, že to okamžitě vypovím. Jenže vzhledem k tomu, že to není až tak drastické a nespíš ještě do konce roku budu muset odvézt auto na šrotiště, tak to nechám být.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Dnes jsem využil služby pár agentů a nakonec budu na původním + moje výmysly. Na e-pojištění jsou ochotný a když jsem je pak nepoužil, vůbec nedržkoval. Pojišťovna jako taková nějak neumí změnit smlouvu (nebo se jí nechce), odkázali mne na agenta, který ji dělal původně.