Zdravím , nevíte kde by se dalo sehnat schema na modulátor z videa?-ET-EC-RB-O132.Chtěl bych si propojit webku s malým merkurem.Na desce ve videu je popis smáznutý. Díky
Jestli ta kamera má vyvedený komposit signál, tak je jednodušší si dodělat videovstup. Měl jsem to kdysi udělané na Merkuru taky. Používal jsem jej k počítači ATARI a chodilo to bez problémů.
Zapojení bylo někde v Amatérském Rádiu. Jestli je máš, hledej někde kolem roku 1987-1989. Jestli to nenajdeš, pokusím se to někde vyhrabat, ale to bude na dlouho.
Otázka je jaký merkur máš? Merkur nebo Merkur 2 ? V Merkuru 2 už ten video vstup byl, byla tam jiná mezifrekvence. Pokud máš ten původní Merkur a sehnal by jsi někde tu mezifrekvenci z Merkuru 2, měl by jsi míň práce, nebylo složité ji předělat.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet www.sigmaphon.cz
Jestli si to dobře pamatuju, nebylo to vůbec složitý. Taky mám pocit, že v mefce, se nic nepředělávalo. Měl jsem to udělaný na obyčejnej lampičkovej přepínač, jedna poloha video, druhá normální TV. Je to ale opravdu dlouho, možná se pletu.