SD karty
Moderátor: Moderátoři
Ještě se mi nestalo, že výpis z tohoto sw nebyl brát v potaz a prodejce by se cukal vrátit celou částku (vyjímkou jednou ali- kde po eskalaci byla celá částka také vrácena okamžitě).
rnbw píše:rnbw píše:Falosne USB disky sa daju opravit - podla typu radica stiahnut servisnu utilitu, nastavit tam spravnu velkost flash a preformatovat.
Na některé software chybí prostě se mi to nepodařilo opravit např AX216.
Utilitu jsem našel, ale USB flash se mi opravit nepodařilo. I na netu jsem našel stejný závěr.
Nakonec jsem provedl alespoň rozdělení na oddíly s tím, že se bude používat jeden oddíl, ale to má řadu omezení. Flash tak nelze použít jako bootovací. Taky nevím co to udělá až začnu na ní data promazávat.
hafca píše:Zkus jí naformátovat jako NTFS. Když se chytí, tak zpět na FAT. Nebo jí zkus formátovat v PC s Linuxem. Mě tyhle berličky občas pomohly.
Ni NTFS, ni exFAT, ni FAT, ni rychlej, ni celkovej.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
edit: Při úplným formátu vyhodila ta druhá půlka mraky chyb, takže bude rozkladívkován.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Zkoušel si jí jen wokením formátem nebo přes nějaký soft, jako je třeba HP USB Disk Storage Format Tool?
Kdybys měl zájem pokusničit, mám nasbíraných cca 124MB různých formátovacích a opravných utilit pro flešky a karty.
Nasledne mozes hladat na to vhodnu utilitu.
- Přílohy
-
flash_info.png- (17.35 KiB) Staženo 112 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA