MW Brandt
Moderátor: Moderátoři
Miro, tak to pošli ať ostatní vidí.
Jirka
edit: tak víc než den a čas stále drží. Buď to byly opravdu elyty (ale je v ní lineár zdroj) a nebo pomohla kejvačka s konektorama když jsem kuchal ven desku.
edit2: dnes MW cvičně uvařila půl kila brambor v Simaxový misce s vodou. Pára šla zase každou dírou a stále drží. Asi je to spravený
Výborný, první MW mě vydržela 14 let, tahle Brand 5, tu co si teď koupím, možná přežije záruku...
Jirka
Poslední pokus byl výměna všech tlačítek, takový čyřnohý mrzáci cca 8x8 mm tyčka různý dýlky uprostřed. Právě to je měsíc a MW jede aniž bych o ní věděl. Ty tlačítka měla v rozpojeným stavu odpor od 180R do 16K. Pouze 2 z 8 ks byly nekonečno.
Celkem by mě zajímalo, co dělá ty svody. Sušil jsem dvě s nejnižším odporem ohřátím asi 5 minut na 80 st. C. horkovzduškou a odpor se zvýšil jen o cca 10-15%. Takže vlhkost to asi nebude, spíš takovej kuchyňskej "šlem", prostě mastnota, výpary a pod. Degradace plastu, membrány? Napadlo mě, jestli tam neproniká záření v rámci vnitřku bedny a nedegraduje vlastnosti plastu. Když dokáže ničit plasty HID výbojka, tak proč ne MW?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!