Konica Minolta Magicolor 2500W
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nestihne se prostě zapéct. Zkusit snížit rychlost tisku, stejně jako u vypalování CD.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:A jak chceš snížit rychlost tisku? Zpomalit posun papíru jde těžko a tak jedině pauzy mezi listy. Ale pokud dáš tisknout víc listů nebo kopií najednou, tak taky netuším, jak to chceš zpomalit kromě dávání papíru po jednom do podavače.
Nastavíš správný papír místo kancelářského A4 - třeba fotopapír. Máš vidět, jak ta tiskárna zpomalí...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
rnbw píše:Laseroviek mi rukami preslo dost a nejako nechapem, co znamena "lepenie toneru na valec". Ze sa valec dobre neocisti a robi spinave pasy na papieri?
To som videl akurat na LaserJet IIIP - toner bol mnoho rokov po zaruke a pravdepodobne bola unavena stierka, ktora ma valec cistit.
Ano, toner zůstává na válci a postupně se na něj nabaluje.
Když válec vyčistím, zkoušel jsem i vyměnit stěrku, tak vytisknu pár stránek a je to tam zas.
Byla to LaserJet IIIP a skladovaný kartrige, ale měl jsem jich několik, taky dvě ty tiskárny a dělaly to všechny.
Mám tu nějaké Oki, tiskárnu a tiskárnu s faxem, vyčistil jsem, doplnil toner, krásně fungovaly a když jsem je za 3 měsíce potřeboval, tak to samé.
Potřeboval jsem LaserJet III na A3 formát, opravil, vyčistil, dal novou kartrige a měsíc na ní tisknul, vše ok.
Pak mi tu 3 měsíce ležela a zase to samé.
Dal jsem novou kartrige, to pomohlo a půjčil synovcovi na tisk výkresů.
Tam mu to funguje už asi 5 let a žádný problém.
Něco dělám systematicky blbě a nevím co ?
Ešte doplním, že na Minolte 1100 mi tiež nereaguje nastavenie kontrastu/jasu v ovládači, stále to tlačí rovnako.