Zjištění kreditu u mobilního internetu v notebooku.
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
Zjištění kreditu u mobilního internetu v notebooku.
Do notebooku jsem nainstaloval SIM s předplaceným internetem TWIST online. Internet se mi podařilo rozchodit, akorát jsem nenašel způsob, jak zjistit stav kreditu. To "aktivační okno" se již nezobrazuje, internet je rychlostně a vlastnostmi stejný, jako DSL. Jen Upload je vyšší.
Zajímalo by mě, zda existuje stejná aplikace, jako je pro ty externí modemy do USB. Web n walk chtěl konkrétní modemy, s tím mým Ericssonem se nějak neshledal.
- Artaban001
Z tou samoobsluhou jsem to prozatím vyřešil. Našel jsem aplikaci, který umí aspoň přijímat SMS, takže se mi podařilo pro zatím zjišťovat kredit po netu. Škoda, že ten "Web n walk" umí podporovat jen samý Huawei a ZTE přes USB a neumí se spojit z existujícím interním modemem.
- Artaban001
Jelikož tu testuji SIM TWIST INTERNET ONLINE, budu psát pouze o této síti.
Takže v první řadě jsem se zaregistroval v "t-zones". Potom jsem nechal povolenou možnost přihlašovat se automaticky (nějak tak. teď to okno před sebou nemám ). Pokud teda vlezu při připojení z tý SIMky na t-mobile, při zvolení "můj T-mobile" se mi otevře aktuální přehled..
Správcovskou aplikaci pro vestavěný 3G modul nemají (mám nějaký Ericsson F3607gw).