IE11 64bit

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

Protože existují i jiné státní organizace a banky co Firefox nepodporují. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Standa99

#17 Příspěvek od Standa99 »

Jak se chová ručně spuštěný "c:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe" ?
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od forbidden »

p32 píše:...Máš ale aspoň jediný opravdový důvod, proč na internet používat 64bit OS? Není to jen to alibistické zdůvodnění toho, že když nám to s tím dodali, tak co? ...

Ale vždyť vůbec nevíš k čemu ještě ten počítač používá. Já mám taky 64b OS, protože ho některý aplikace co mám využijí. Ale přece nebudu kvůli internetu sedat ke druhýmu počítači. Kouknu na tom, co mám. Třeba je to i jeho případ.
p32

#19 Příspěvek od p32 »

To je fakt, že nevím, k čemu ten počítač používá. Myslím, že jsme na tom oba stejně. Já vidím použití 64bit. verze hlavně ve dvou připadech - použití větší paměti jak 8 GB a použití programů, které jsou pro 64bit. OS dělané. To ostatní mi připadá jen jako zdůvodňování toho, že když už to tam bylo, tak proč ne.
V tomto případě jde ale jen o to, že zrovna v té verzi, kterou má, tak chybí od výrobce to, co tam mělo být automaticky, aby mu to fungovalo aspoň jako 32bit. OS.
Odpovědět

Zpět na „Software“