HOLICE 2015

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
KUBO

HOLICE 2015

#1 Příspěvek od KUBO »

Tak kolegovia, kto sa tam chystáte? Ja som už tento rok pevne rozhodnutý, že to tam navštívim s rodinkou, hoci je to cca. 600km.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Rozhodnutej bejt můžu klidně i 10x, ale pokud mi zaměstnavatel na ten pátek i sobotu rozepíše směny, mám na výběr - buď se zúčastnit v Holicích, nebo mít zaměstnání ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Wolfik

#3 Příspěvek od Wolfik »

No budu to mít těsně po vejplatě...
Když můžu jenom jeden den, tak co je lepší? Pátek nebo sobota?
Naposledy jsem tam byl před 4-5 lety a polovina trhu byly IT věci, co se lidi snažili zbavit...

EKKAR píše:Rozhodnutej bejt můžu klidně i 10x, ale pokud mi zaměstnavatel na ten pátek i sobotu rozepíše směny, mám na výběr - buď se zúčastnit v Holicích, nebo mít zaměstnání ...

Dafuq? Odkdy jedna z největších beden bastlírny dělá na směny? 8O
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Longin píše:...
Dafuq? Odkdy jedna z největších beden bastlírny dělá na směny? 8O
Skoro celej život ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
radioelectrum

#5 Příspěvek od radioelectrum »

Longin píše:No budu to mít těsně po vejplatě...
Když můžu jenom jeden den, tak co je lepší? Pátek nebo sobota?
Naposledy jsem tam byl před 4-5 lety a polovina trhu byly IT věci, co se lidi snažili zbavit...
...

V pátek tam jsou "skalní" příznivci co jsou po oba dny. V sobotu přijíždí většinou ti co se nemohou nebo ani nechtějí obou dnů zúčastnit a mnoho takových příležitostných bastlířů kteří jen občas navštíví nějakou tu burzu a když už jedou tak v sobotu. Rozhodně je v sobotu více návštěvníků.

V pátek je více času probrat ze "skalními" nějaká zapojení a pokecat, v sobotu je zase hlavně po obědě možnost koupit ledacos se slevou.

Pro mne co by prodejce to je celkem jedno, v oba dny prodám, i nakoupím co potřebuji. Páteční prodej a sobotní jsou někdy i diametrálně jiné, ale to jak kdy.
Wolfik

#6 Příspěvek od Wolfik »

hm tak nepojedu...doteď jsem si myslel, že to je stále poslední týden v srpnu a oni to dali na 21.8 - 22.8
nemám čím utrácet :cry:

EKKAR - to je smutný...takové plejtvání talentem
buddyns

#7 Příspěvek od buddyns »

Letos mi to bohužel v pátek nevychází, prý v sobotu je tam i víc prodejců a zajímavější ceny, tak uvidíme..
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Ale některé věci se opravdu v pátek vyprodají a někteří prodejci jsou jen v pátek .... Jinak předposlední víkend už je to dva roky zpět ....
pavoucisit

#9 Příspěvek od pavoucisit »

Longin píše:EKKAR - to je smutný...takové plejtvání talentem

Ta směnnost má svá plus, na ranní totiž není tolik času na "samostudium". Potlouká se tu spoustu vedoucích pracovníků a člověk musí být furt ve střehu a řeší se samé zbytečné věci nemající konce. Na odpolední toho stihnu daleko více a ještě mám čas pro sebe.
Wolfik

#10 Příspěvek od Wolfik »

práce na směny mě přišla vždycky na prd...záleží jak fyzicky náročné to je, ale to jsem měl každé prázky vždy vedlo k tomu, že jsem zbytek volného dne proflákal, pač jsem neměl náladu ani energii dělat něco produktivního pro sebe nebo okolí.

EDIT: Někomu práce ve fabrice vyhovuje, pač si pak problémy nemusí tahat domů...
p32

#11 Příspěvek od p32 »

No a co to má společného s tím, že někomu právě práce na směny vyhovuje více ? :wink:
Hejnicek

#12 Příspěvek od Hejnicek »

Ano to je jen Ekkarova vec.
EL34

#13 Příspěvek od EL34 »

Nemohl by mi někdo sestavit nějaký počítač a přivézt na Holice?
Nemusí to být žádné herní dělo, stačí nějaké čtyřjádro. Jde vícemeně o kancelářské využítí - hudba, internet, word, excel... DVD-RW mechanika atd.
Blíže to specifikuju po SZ. :D díky
radioelectrum

#14 Příspěvek od radioelectrum »

EL34 píše:Nemohl by mi někdo sestavit nějaký počítač a přivézt na Holice?
Nemusí to být žádné herní dělo, stačí nějaké čtyřjádro. Jde vícemeně o kancelářské využítí - hudba, internet, word, excel... DVD-RW mechanika atd.
Blíže to specifikuju po SZ. :D díky

do Holic mohu vzít nějaké ta Pentia 4 co mi tady leží. 512MB RAM, 80GB HDD, grafika většinou 64MB, licence WIN XP. Pro nenáročné uživatele po 200Kč. To ale nebude asi pro EL34.
Wolfik

#15 Příspěvek od Wolfik »

já zas sháním za rozumnou cenu (a ne za kolik to prodávaj na ebay), Pentium III nebo Celerony jádra Tualatin. Potřebuju je do jedné sestavy, kde je třeba je modifikovat, ale zatím jsem je vždycky 🤐 :roll:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“