HOLICE 2015
Moderátor: Moderátoři
HOLICE 2015
Pozdravuje Vás Martin
Když můžu jenom jeden den, tak co je lepší? Pátek nebo sobota?
Naposledy jsem tam byl před 4-5 lety a polovina trhu byly IT věci, co se lidi snažili zbavit...
EKKAR píše:Rozhodnutej bejt můžu klidně i 10x, ale pokud mi zaměstnavatel na ten pátek i sobotu rozepíše směny, mám na výběr - buď se zúčastnit v Holicích, nebo mít zaměstnání ...
Dafuq? Odkdy jedna z největších beden bastlírny dělá na směny?
- radioelectrum
Longin píše:No budu to mít těsně po vejplatě...
Když můžu jenom jeden den, tak co je lepší? Pátek nebo sobota?
Naposledy jsem tam byl před 4-5 lety a polovina trhu byly IT věci, co se lidi snažili zbavit...
...
V pátek tam jsou "skalní" příznivci co jsou po oba dny. V sobotu přijíždí většinou ti co se nemohou nebo ani nechtějí obou dnů zúčastnit a mnoho takových příležitostných bastlířů kteří jen občas navštíví nějakou tu burzu a když už jedou tak v sobotu. Rozhodně je v sobotu více návštěvníků.
V pátek je více času probrat ze "skalními" nějaká zapojení a pokecat, v sobotu je zase hlavně po obědě možnost koupit ledacos se slevou.
Pro mne co by prodejce to je celkem jedno, v oba dny prodám, i nakoupím co potřebuji. Páteční prodej a sobotní jsou někdy i diametrálně jiné, ale to jak kdy.
- pavoucisit
Longin píše:EKKAR - to je smutný...takové plejtvání talentem
Ta směnnost má svá plus, na ranní totiž není tolik času na "samostudium". Potlouká se tu spoustu vedoucích pracovníků a člověk musí být furt ve střehu a řeší se samé zbytečné věci nemající konce. Na odpolední toho stihnu daleko více a ještě mám čas pro sebe.
EDIT: Někomu práce ve fabrice vyhovuje, pač si pak problémy nemusí tahat domů...
- radioelectrum
EL34 píše:Nemohl by mi někdo sestavit nějaký počítač a přivézt na Holice?
Nemusí to být žádné herní dělo, stačí nějaké čtyřjádro. Jde vícemeně o kancelářské využítí - hudba, internet, word, excel... DVD-RW mechanika atd.
Blíže to specifikuju po SZ.díky
do Holic mohu vzít nějaké ta Pentia 4 co mi tady leží. 512MB RAM, 80GB HDD, grafika většinou 64MB, licence WIN XP. Pro nenáročné uživatele po 200Kč. To ale nebude asi pro EL34.