U tohoto tuneru mi při výpadku signálu, zůstal viset u "Fajn Rádia"..jeden název písničky (Movin On). Takže se mi nyní místo názvu rozhlasové stanice a dalších informací, zobrazuje pouze "Movin". Zkoušel jsem různé experimenty, ale nedaří se mi to odstranit a uvést do původního stavu. Ostatní naladěné stanice jsou OK. Nemáte někdo podobnou zkušenost, která se vám podařila úspěšně odstranit?
Předem děkuji za jakoukoliv radu, která pomůže.
Netuším, jinde se ty RDS informace normálně zobrazují, ale jen u toho rádia fajn to visí, pokud přepnu na jiné zobrazení, tak tam běží kmitočet, rádio fajn a pop music. Pokud vrátím do normálu, tak místo názvu stanice jen ten seklý název skladby "Movin"..jinak to hraje v pohodě, stanice mám uloženy v paměti. Ten tuner hraje jinak skvěle a jsem s ním spokojen.
To jsem nezkoušel....., tak se na to jdu mrkonout a přepsat jinou stanicí. Kompletní reset...., tak o to jsem se pokoušel, ale nepřišel jsem jak na to.
Tak jsem tam uložil jinou stanici a pak znovu naladil tu původní "Fajn Radio" a opět jen to "Movin".
Jak se u tohoto Tuneru provede celkový reset. Mohl by někdo poradit? Nemám k dispozici uživatelský manuál.