Autor konspirací o 11.září, P. Marshall byl nalezen mrtev
Moderátor: Moderátoři
No a ten prach z okují je hlavní složka termitu - takže buď je to všechno monstrozní konspirace s revolučním použitím termitu takovým způsobem, jakým se dřív nikdy předtím ani potom nepoužíval (aby hořel a přepaloval nosníky směrem horzontálním místo jednoduše shora dolů), nebo se tady řeší odpad z řezání autogenem...
ohryzek36 píše:No a ten prach z okují je hlavní složka termitu - takže buď je to všechno monstrozní konspirace s revolučním použitím termitu takovým způsobem, jakým se dřív nikdy předtím ani potom nepoužíval (aby hořel a přepaloval nosníky směrem horzontálním místo jednoduše shora dolů), nebo se tady řeší odpad z řezání autogenem...
Podivej se na to video, ma cca 10 minut, abys videl, kde ten prach ziskali, pokud teda nezvonili po bytech a neprosili "muzem si u vas doma narezat nejake nosniky?" A mluvi o NANOtermitu, nevim, jaky je v tom rozdil, snad nekolik radu.
A pokud budem hodnotit konspiracni teorie podle monstroznosti, osobne povazuji za nejvetsi nepotrestane konspirace tyhle:
- "ma velike zasoby chemickych zbrani a vypina detem inkubatory, musime znicit diktatora"
A to je vše - nic víc, než tento rozbor na použití termitu v mrakodrapech nijak nepoukazuje a (jak už jsem psal) se to (řezání nosných horizontálních nosníků) ani nedá nijak rozumě provést - byly by potřeba tuny termitu a hodně stavebních úprav, aby se rozžhavený kov dostal tam, kde by byl potřeba - i na uřezání blbé silnější roxory je toho potřeba hodně. Hlavní "důkazy" byly z fotek z odklízení trosek (řezy autogenem měly být od termitu) jako tady (je to z této stránky - blbě se to hledá a čte). Kvůli tomu se mi zamíchaly ty dvě věci dohromady - původ toho "termitu" o kterém hlásá Niels Harrit může být z venkovního prachu, ale nikdo neví (a prakticky nemůže tvrdit) kde se tam vzal.
xsc píše:Jde ale o to, jak zlikvidovat. Zrovna nad tímhle se nikdo dopředu moc nezamýšlí. Problém je efektivně zlikvidovat i blbý panelák.p32 píše:Já mám ještě jednodušší teorii. Když někdo umí postavit takové baráky, tak by je měl umět i zlikvidovat.
I na paneláky jsou dané předpisy. Není problém v efektivní likvidaci, ale v tom, jestli se někomu chce.
https://www.youtube.com/watch?v=QWcSFCmgx_g
Nebyl to začátek toho co se teď děje ?
Stribrnak
TAKJAN píše:A v Poličce vybuchlo 500tun!! střelného prachu.
s tím množstvím se někdo sakra spletl . . .
. . . nejspíš to bylo tak 500 Kg . . .
ale i tak je to dost . . .
http://i.idnes.cz/15/091/org/MSV5dcff8_Polika.jpg